VESTEL KÖPÜKJET?

E Çevrimdışı

ezimuse2

Yeni Üye
26 Eki 2018
6
32
Alıma gelmişken
Benim makinede ayakları yeniden ayarladım, başlangıçtaki hafif salınım hariç tüm titreşim ve ses sorunu ortadan kalktı.
Amortisörleri değiştirdikten sonra ilk ayak ayarımda sorunu çözmüş oldum, Değiştirmeden evvel istediğim kadar ayarlayayım zıplıyordu.

Bunun da sebebini buldum.

Çıkan amortisörleri inceledim

Amortisörlerin sürtünme yüzey alanı inanılmaz başarılı, ancak yüzey alanını tutan yuva boşluk yapmış, yani yüzey alanı darbeyi emse de, boşluk vuruntu yaptığı için zıplıyormuş makine :ok

Amortisör kalitesi çok önemli hocam. 4.5 yıllık samsung makinamı taşınırken taşıma emniyetini takmayı unuttuğumuz için amortisörler cortladı. İnternetten alıp değiştirdim ama orjinali gibi olmadı. Yük atınca biraz yada tek bir şey atınca başlıyor sağa sola kafa atmaya. Tekrar değiştirmeye üşendim servis çağırsan 200 lira ister. Makinayı 800e almıştım zaten :sirit Bozulursa yenisini alırım diye bakıyorum ama yok bozulmuyor hala çalışıyor öyle :hihi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Amortisör kalitesi çok önemli hocam. 4.5 yıllık samsung makinamı taşınırken taşıma emniyetini takmayı unuttuğumuz için amortisörler cortladı. İnternetten alıp değiştirdim ama orjinali gibi olmadı. Yük atınca biraz yada tek bir şey atınca başlıyor sağa sola kafa atmaya. Tekrar değiştirmeye üşendim servis çağırsan 200 lira ister. Makinayı 800e almıştım zaten :sirit Bozulursa yenisini alırım diye bakıyorum ama yok bozulmuyor hala çalışıyor öyle :hihi
:kiskis

Al bir üşengeç daha :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
benim kendi evimde olmadığı için sesi bilmiyorum bugün uydu sisteminde eniştenin sorun varmış rica etti gittim onu yaptım bu arada yeni makine (Arçelik çamaşır makinası)nasıl diye sordum çok sesli çalışıyor memnun değiliz dediler dün servis gelmiş dinlemiş bu modeller böyle sesli çalışıyor demiş gitmiş.

Tab öncelikle cümlelerğmin yanlış anlaşılmamasını rica ederek yazıyorum.

Sesli çalışıyor
Kirli çıkartıyor
Temiz yıkamıyor
İyi göstermiyor
Kaliteli ses vermiyor

Dikkat ederseniz tamamı kişisel tanımlama belirten cümleler.

Ancak somut veri yok. Mesela Sesli çalışıyor derken @meebbe Mert kardeşimizin belirttiği gibi Motor sesi mi? Su çırpma sesi mi? Mekanik bir ses mi? Gövdeden gelen bir titreşim sesi mi?

Yani beklenti neydi ne nasıl bir ses ile karşılaşıldı bunlar önemli :ok

Ona göre cevap yazarsak sizin için daha faydalı bir bilgi olur diye düşünüyorum :ok

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Umutcum adamların inkar edilmeyecek bir kaliteleri var ben buna laf edemem lakin yeni nesil Miele de hiç incelemedim açıkçası. Onlar da yeni üretim modasına uydular ise alacak olan kardeşimizin işi iş :))

Ben bu konuda ahkam kesecek kadar bilgi sahibi görmüyorum kendimi. :ok

Buraya bir candoğan lazım :kiskis

Yok sanki Miele hakkında da birşeyler söylemiştiniz geçmişte, onu hatırlatmak anlamında etiketledim sizi. :hihi
Belki de markaları karıştırdım.:haha

Geri
Üst Alt