VESTEL KÖPÜKJET?

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
@undefined, Adem Helvacı Ado hocam söyleyebilir. Benimkinle aynı parçalar vardır tahminen LGE inverter motor , hanning tahliye pompası , corpeci(yerli üretim ) sirkilasyon pompası , Suspa amortisör takımı diye tahmin ediyorum.

Elektronik kart çorluda bir firma mı yoksa kendi mi üretiyor bilmiyorum.Önceki makinamın baktığımda ismini hatırlamadığım bir firma çorluda fabrikası vardı o vardı elektronik kart olarak , bunun dışında kazan , tambur , kendi üretimi . tabiki kapağı kendilerini ürettiğini sanmıyorum ancak çok kaliteli bir kapak var makinede.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Son olarak nacizane önerim madem ki 5000 7000 gibi rakamlara çıkma ihtimaliniz var miele den şaşmayın derim.Asgari 20 yıl ömür biçiyorlar
fiyatları bu kadar pahalı olmasa benimde tek alacağım makine miele olur.hiç değilse yıllarca arkama bakmam.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Son olarak nacizane önerim madem ki 5000 7000 gibi rakamlara çıkma ihtimaliniz var miele den şaşmayın derim.Asgari 20 yıl ömür biçiyorlar
fiyatları bu kadar pahalı olmasa benimde tek alacağım makine miele olur.hiç değilse yıllarca arkama bakmam.

Aslında pahalı değil tabi emsal markaların üst seviye modellerine göre.Misal arkadaşa önerdiğim gibi x markanın tepe modeline 7000 6000 hatta 4000 gibi rakamlar yerime miele nin

bu modeli gibi makineleri tercih etmek çok daha mantıklı .Niye derseniz adamlar her ürünü ihtiyacın temeline göre sağlamlık ve performansa göre üretiyorlar.Yıllar önce annanemin miele makinası gibi zerre kıpırdamadan sıkma yapan mükemmel yıkayan başka bir marka model göremedim .

Siz bu modele 7 kg kapasite deyip az bulabilirsiniz ancak inanın diğer markaların emsal modellerinle kıyaslama bile yapılamaz.

Y Çevrimdışı

yigit

Yeni Üye
15 Eki 2018
22
33
Yardımlarınız için teşekkür ederim :affet miele de kafama yattı media markt da görmüştüm bi yolum düştüğünde incelemeye gitcem.. bide konu dışı bulaşık makinesi önerilerinizi almam gerek vestel 1004x diyorum sizce nasıl :mutlu

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009

Miele pek tavsiye edilmiyordu sanırım ama?:alala

Adem Helvacı Ado

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Miele pek tavsiye edilmiyordu sanırım ama?:alala

Adem Helvacı Ado

Umutcum adamların inkar edilmeyecek bir kaliteleri var ben buna laf edemem lakin yeni nesil Miele de hiç incelemedim açıkçası. Onlar da yeni üretim modasına uydular ise alacak olan kardeşimizin işi iş :))

Ben bu konuda ahkam kesecek kadar bilgi sahibi görmüyorum kendimi. :ok

Buraya bir candoğan lazım :kiskis

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Yardımlarınız için teşekkür ederim :affet miele de kafama yattı media markt da görmüştüm bi yolum düştüğünde incelemeye gitcem.. bide konu dışı bulaşık makinesi önerilerinizi almam gerek vestel 1004x diyorum sizce nasıl :mutlu

1004x in bir önceki modeli ekomaks olanı kullanıyorum.Yıkama performansı başlarda çok iyiydi sonra düştü.10 programlı ancak programları pek kullanışlı değil.Mesela ilave durulama fonksiyonu yok.Yeni model nasıldır bilmiyorum ancak .İnanın vestel in orta segment makinaları çok daha performanslı geliyor annanemde vestelv 2 programlı var bizden sonra aldık çok daha güzel yıkıyor ve pasif kurutmada olsa güzel kurutuyor.Genel anlamda vestel in yıkayıcı grubunu amiral modellerde başarılı bulmuyorum.Orta segment alabilirsiniz.Bulaşık makinası özellike arçelik beko da biraz daha başarılı modeller var.Tabi ki yine miele gözünüz kapalı bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Umutcum adamların inkar edilmeyecek bir kaliteleri var ben buna laf edemem lakin yeni nesil Miele de hiç incelemedim açıkçası. Onlar da yeni üretim modasına uydular ise alacak olan kardeşimizin işi iş :))

Ben bu konuda ahkam kesecek kadar bilgi sahibi görmüyorum kendimi. :ok

Buraya bir candoğan lazım :kiskis
Katılıyorum hocam farkettiğim detay birkaç sene öncesine asgari 30 yıl ömür biçtikleri yer alıyorken şimdi 20 yıl yazıyor.Birde işin servis tarafı var sorun olduğunda servis olayı uğraştırıyormuş.Bu anlamda hep dediğimiz gibi vestel yan ürünleri , özellikle orta segment ürünleri tercih etmek mantıklı olacaktır.Tabi diğer taraftan arçelik yan ürünü altus da şu aralar epey tutuluyormuş. Tabi fiyat performans olarak vestel yan ürünleri kadar hala başarılı değil sanırsam .

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
1004x in bir önceki modeli ekomaks olanı kullanıyorum.Yıkama performansı başlarda çok iyiydi sonra düştü.10 programlı ancak programları pek kullanışlı değil.Mesela ilave durulama fonksiyonu yok.Yeni model nasıldır bilmiyorum ancak .İnanın vestel in orta segment makinaları çok daha performanslı geliyor annanemde vestelv 2 programlı var bizden sonra aldık çok daha güzel yıkıyor ve pasif kurutmada olsa güzel kurutuyor.Genel anlamda vestel in yıkayıcı grubunu amiral modellerde başarılı bulmuyorum.Orta segment alabilirsiniz.Bulaşık makinası özellike arçelik beko da biraz daha başarılı modeller var.Tabi ki yine miele gözünüz kapalı bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum hocam farkettiğim detay birkaç sene öncesine asgari 30 yıl ömür biçtikleri yer alıyorken şimdi 20 yıl yazıyor.Birde işin servis tarafı var sorun olduğunda servis olayı uğraştırıyormuş.Bu anlamda hep dediğimiz gibi vestel yan ürünleri , özellikle orta segment ürünleri tercih etmek mantıklı olacaktır.Tabi diğer taraftan arçelik yan ürünü altus da şu aralar epey tutuluyormuş. Tabi fiyat performans olarak vestel yan ürünleri kadar hala başarılı değil sanırsam .

Olay birkaç yıl sonra tereddütsüz KULLAN AT moduna tamamen girecek.

Bu nedenle Az maliyetli uzun garantili sağlam firmalar olsun istiyorum.

Bakın HOTPOİNT gibi bir marka dahi Türkiye den çekilme kararı alıyorsa Ülkemizde hiç bir şeyin garantisi yok ise, O zaman tüketici kendisini garantiye alacak yolları da düşünmeli :)

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Olay birkaç yıl sonra tereddütsüz KULLAN AT moduna tamamen girecek.

Bu nedenle Az maliyetli uzun garantili sağlam firmalar olsun istiyorum.

Bakın HOTPOİNT gibi bir marka dahi Türkiye den çekilme kararı alıyorsa Ülkemizde hiç bir şeyin garantisi yok ise, O zaman tüketici kendisini garantiye alacak yolları da düşünmeli :)
katılıyorum hocam :)

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
enişte Arçelik çamaşır makinası almıştı 1 ay önce sesinden memnün değillermiş(çok sesli çalışıyormuş) servis gelmiş bu modeller böyle demiş bu ses normal demiş şimdi ne yapmak lazım bu makinayı değiştirmek istiyorlar.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
enişte Arçelik çamaşır makinası almıştı 1 ay önce sesinden memnün değillermiş(çok sesli çalışıyormuş) servis gelmiş bu modeller böyle demiş bu ses normal demiş şimdi ne yapmak lazım bu makinayı değiştirmek istiyorlar.

öncelikle hangi model ?Ses derken motor sesi mi , sallantı mı vuruntu mu ona göre konuşmak gerek.Ancak her ne olursa olsun geçerli bir sebepse 6 ay içersin de iade hakkı sanırsam tüketici olarak bizlerin hakkı var. Adem Helvacı Ado hocam bu konuda bizleri aydınlatırsanız seviniriz.Malın ayıplı çıkması durumunda iade hakkı var mı ?Ayıplı ürün olduğuna neye göre karar alınıyor ?

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
öncelikle hangi model ?Ses derken motor sesi mi , sallantı mı vuruntu mu ona göre konuşmak gerek.Ancak her ne olursa olsun geçerli bir sebepse 6 ay içersin de iade hakkı sanırsam tüketici olarak bizlerin hakkı var. Adem Helvacı Ado hocam bu konuda bizleri aydınlatırsanız seviniriz.Malın ayıplı çıkması durumunda iade hakkı var mı ?Ayıplı ürün olduğuna neye göre karar alınıyor ?
benim kendi evimde olmadığı için sesi bilmiyorum bugün uydu sisteminde eniştenin sorun varmış rica etti gittim onu yaptım bu arada yeni makine (Arçelik çamaşır makinası)nasıl diye sordum çok sesli çalışıyor memnun değiliz dediler dün servis gelmiş dinlemiş bu modeller böyle sesli çalışıyor demiş gitmiş.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
benim kendi evimde olmadığı için sesi bilmiyorum bugün uydu sisteminde eniştenin sorun varmış rica etti gittim onu yaptım bu arada yeni makine (Arçelik çamaşır makinası)nasıl diye sordum çok sesli çalışıyor memnun değiliz dediler dün servis gelmiş dinlemiş bu modeller böyle sesli çalışıyor demiş gitmiş.
Arçeliklerde de sallantı vuruntu sorunu epey yaygın diye biliyorum. Heralde motor sesi olsa sizinkilerde fazla sesli deyip büyütmezler diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt