şimdiden hayırlısı olsun.Hangisini alırsanız alın güzel bir inceleme bekliyoruz.
inşallah güzel bi video çekerim.. birde bu motor pompa gibi parçaların markalarına nasıl ulaşabiliyosunuz
şimdiden hayırlısı olsun.Hangisini alırsanız alın güzel bir inceleme bekliyoruz.
Son olarak nacizane önerim madem ki 5000 7000 gibi rakamlara çıkma ihtimaliniz var miele den şaşmayın derim.Asgari 20 yıl ömür biçiyorlar
fiyatları bu kadar pahalı olmasa benimde tek alacağım makine miele olur.hiç değilse yıllarca arkama bakmam.
Son olarak nacizane önerim madem ki 5000 7000 gibi rakamlara çıkma ihtimaliniz var miele den şaşmayın derim.Asgari 20 yıl ömür biçiyorlar
fiyatları bu kadar pahalı olmasa benimde tek alacağım makine miele olur.hiç değilse yıllarca arkama bakmam.
Yardımlarınız için teşekkür ederim miele de kafama yattı media markt da görmüştüm bi yolum düştüğünde incelemeye gitcem.. bide konu dışı bulaşık makinesi önerilerinizi almam gerek vestel 1004x diyorum sizce nasıl
Katılıyorum hocam farkettiğim detay birkaç sene öncesine asgari 30 yıl ömür biçtikleri yer alıyorken şimdi 20 yıl yazıyor.Birde işin servis tarafı var sorun olduğunda servis olayı uğraştırıyormuş.Bu anlamda hep dediğimiz gibi vestel yan ürünleri , özellikle orta segment ürünleri tercih etmek mantıklı olacaktır.Tabi diğer taraftan arçelik yan ürünü altus da şu aralar epey tutuluyormuş. Tabi fiyat performans olarak vestel yan ürünleri kadar hala başarılı değil sanırsam .Umutcum adamların inkar edilmeyecek bir kaliteleri var ben buna laf edemem lakin yeni nesil Miele de hiç incelemedim açıkçası. Onlar da yeni üretim modasına uydular ise alacak olan kardeşimizin işi iş )
Ben bu konuda ahkam kesecek kadar bilgi sahibi görmüyorum kendimi.
Buraya bir candoğan lazım
1004x in bir önceki modeli ekomaks olanı kullanıyorum.Yıkama performansı başlarda çok iyiydi sonra düştü.10 programlı ancak programları pek kullanışlı değil.Mesela ilave durulama fonksiyonu yok.Yeni model nasıldır bilmiyorum ancak .İnanın vestel in orta segment makinaları çok daha performanslı geliyor annanemde vestelv 2 programlı var bizden sonra aldık çok daha güzel yıkıyor ve pasif kurutmada olsa güzel kurutuyor.Genel anlamda vestel in yıkayıcı grubunu amiral modellerde başarılı bulmuyorum.Orta segment alabilirsiniz.Bulaşık makinası özellike arçelik beko da biraz daha başarılı modeller var.Tabi ki yine miele gözünüz kapalı bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Katılıyorum hocam farkettiğim detay birkaç sene öncesine asgari 30 yıl ömür biçtikleri yer alıyorken şimdi 20 yıl yazıyor.Birde işin servis tarafı var sorun olduğunda servis olayı uğraştırıyormuş.Bu anlamda hep dediğimiz gibi vestel yan ürünleri , özellikle orta segment ürünleri tercih etmek mantıklı olacaktır.Tabi diğer taraftan arçelik yan ürünü altus da şu aralar epey tutuluyormuş. Tabi fiyat performans olarak vestel yan ürünleri kadar hala başarılı değil sanırsam .
katılıyorum hocamOlay birkaç yıl sonra tereddütsüz KULLAN AT moduna tamamen girecek.
Bu nedenle Az maliyetli uzun garantili sağlam firmalar olsun istiyorum.
Bakın HOTPOİNT gibi bir marka dahi Türkiye den çekilme kararı alıyorsa Ülkemizde hiç bir şeyin garantisi yok ise, O zaman tüketici kendisini garantiye alacak yolları da düşünmeli
enişte Arçelik çamaşır makinası almıştı 1 ay önce sesinden memnün değillermiş(çok sesli çalışıyormuş) servis gelmiş bu modeller böyle demiş bu ses normal demiş şimdi ne yapmak lazım bu makinayı değiştirmek istiyorlar.
benim kendi evimde olmadığı için sesi bilmiyorum bugün uydu sisteminde eniştenin sorun varmış rica etti gittim onu yaptım bu arada yeni makine (Arçelik çamaşır makinası)nasıl diye sordum çok sesli çalışıyor memnun değiliz dediler dün servis gelmiş dinlemiş bu modeller böyle sesli çalışıyor demiş gitmiş.öncelikle hangi model ?Ses derken motor sesi mi , sallantı mı vuruntu mu ona göre konuşmak gerek.Ancak her ne olursa olsun geçerli bir sebepse 6 ay içersin de iade hakkı sanırsam tüketici olarak bizlerin hakkı var. Ado hocam bu konuda bizleri aydınlatırsanız seviniriz.Malın ayıplı çıkması durumunda iade hakkı var mı ?Ayıplı ürün olduğuna neye göre karar alınıyor ?
Arçeliklerde de sallantı vuruntu sorunu epey yaygın diye biliyorum. Heralde motor sesi olsa sizinkilerde fazla sesli deyip büyütmezler diye düşünüyorum.benim kendi evimde olmadığı için sesi bilmiyorum bugün uydu sisteminde eniştenin sorun varmış rica etti gittim onu yaptım bu arada yeni makine (Arçelik çamaşır makinası)nasıl diye sordum çok sesli çalışıyor memnun değiliz dediler dün servis gelmiş dinlemiş bu modeller böyle sesli çalışıyor demiş gitmiş.