meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
Düşü
Düşüncelerimiz aynı hocam.
hatta bir iki telefon projem var venüsünü tasarla yarışmasında katıldım çok beğenildiğini ancak henüz bu kapsamda olmadıklarını telefonla özel arayarak söylediler.Hani projem yapılsa herkes venüs alır o derece yani.Diyorum bu adama direk ulaştırmayım ben kazanmasamda ülkem kazansın.Bu arada projemi size atacağım hocam incelerseniz sevinirim.
Katılıyorum hocam eğitim çok önemli kendimizi eğitmemiz lazım herşeyi öğrenmek gerek .Özellikle gelecek nesiller için eğitim adına her türlü feragat yapılmalı.
Bu adamın nefret edeni çok ama ben sevmenin haricinde ciddi saygı duyuyorum kendisine. VESTEL bünyesinde olduğum dönellerde kendisi ile bizzat ikili diyaloglar kurmuş birisi olarak bu adamın emrinde binlerce mühendis varken benim fikrimi alması ve uygulaması ise bana göre ayrı bir takdir edilmesi gereken durumdur.
Çok tehlikelidir iş konusunda, Ben Askerde Kolordu Komutanımın karşısında bu kadar tırstığımı hatırlamam ama ''nasıl gidiyor bakalım?'' diye Hulusi Kentmen sertliğinde ama o babacan tavırla sorduğu soru dahi benim için yetiyordu.
Allah daha büyük başarılara imza atmasına vesile olsun inşallah. Bazen soruyorlar bana ''Ado delimisin olm eline ne geçiyor ki bu kadar koşturuyorsun?'' diye. Yahu ben kazanmasam da Ülkem kazanıyor daha ne olsun arkadaşlar
Düşüncelerimiz aynı hocam.
hatta bir iki telefon projem var venüsünü tasarla yarışmasında katıldım çok beğenildiğini ancak henüz bu kapsamda olmadıklarını telefonla özel arayarak söylediler.Hani projem yapılsa herkes venüs alır o derece yani.Diyorum bu adama direk ulaştırmayım ben kazanmasamda ülkem kazansın.Bu arada projemi size atacağım hocam incelerseniz sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yahu Umutcum bak bu kardeşimiz de servismiş (Kendisi öyle diyor)
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...kirdek-yazilim-konusu.445/page-173#post-47039
Şimdi Allah aşkına ben bu servisten ne beklerim ki?
Vizyon yok
Misyon yok
Ufku dar
Eğitim yok
Merak edip araştırmamış vs vs
Yani bizler yazarken veya sohbet ederken hep VESTEL diyerek suçluyoruz lakin VESTEL elinde imkan olsa daha kalifiye, daha kültürlü, daha eğitimli, daha okumuş, daha vizyon sahibi kişilerle çalışmayı istemez mi sence de?
Sonuçta SERVİSİM dediği adama her ay onbinlerce ödenek çıkartan bir firma, Zaten bu parayı verecek yani daha iyisi olsa neden yetersiz servislere ödeme yapmak zorunda kalsın ki?
Diyeceğim o ki sorun bizde arkadaşlar. Ülkede işsizlik var deniyor bence yalan, Yıllardır ama gerçekten yıllardır biz çalıştıracak personel bulamıyoruz. Ülkede işsizlik var evet, Masa başı sabah 9 akşam 5 iş arayan kesim için büyük bir işsizlik var doğru.
Peki abi sen masada otur, ben de masada oturayım, Mert kardeşimiz de masada otursun, Ahmet zaten masadan kalkmaz.
Tamam da abi çayları kim getirecek?
Katılıyorum hocam eğitim çok önemli kendimizi eğitmemiz lazım herşeyi öğrenmek gerek .Özellikle gelecek nesiller için eğitim adına her türlü feragat yapılmalı.