Vestel Flora Doğa 12.000 Btu klima Aldım ilk günden pişman oldum

I Çevrimdışı

independent

Süper Üye
12 Haz 2023
662
39
Sota Sota normalde 20 sene de geçse kaçak olmadığı sürece gaz kaçmaz değil mi?Yani buharlaşma gibi bir durum söz konusu mu?

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
klima 2005 yılının eylül ayında takılmış yani bayağı eski bir klima. ama 2023 mayıs ayına kadar sorunsuz çalıştı.

I Çevrimdışı

independent

Süper Üye
12 Haz 2023
662
39
Sota Sota bir şey daha soracağım 😀 Benim klima motorlarının ikisi de kapalı balkonda ancak aklıma takılan soru şu: Eğer motorları dış cepheye koydursaydım dış cephede yağmur, toz, kar, rüzgar klima motorunun ömrünü kısaltır mıydı?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Sota Sota bir şey daha soracağım 😀 Benim klima motorlarının ikisi de kapalı balkonda ancak aklıma takılan soru şu: Eğer motorları dış cepheye koydursaydım dış cephede yağmur, toz, kar, rüzgar klima motorunun ömrünü kısaltır mıydı?
Yağan yağmurun PH değeri yaklaşık olarak 5.7 - 7.0 arasındadır yani asidiktir. Alüminyumda asidi sevmez.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Kaçak tamiri yapılmadığı için bir süre daha (Muhtemelen kaçak noktası çok küçük olduğu için 1 ya da 2 sene) çalışacak. Zaman geçtikçe performansı iyice düşecek ve tekrar "Gazı bitmiş, bak kaçak olsaydı bu kadar süre dayanmazdı, tekrar gaz basacağız." Diyecekler.

Hatta gazı basarken de "Kaçak olsa bastığımız gaz durur mu? Hemen boşalır." Da demişlerdir.:ok

Geri
Üst Alt