peder arkadaşını getirmiş usta bozuntusu kontrol etmedi eğer dedim gene kaçarsa bedavaya yaparsın tamam dedi.Klimanın gazı neden kaçar.?
Kaçağı bulmadan tekrar dolum yapılırsa yine kaçmaz mı.?
peder arkadaşını getirmiş usta bozuntusu kontrol etmedi eğer dedim gene kaçarsa bedavaya yaparsın tamam dedi.Klimanın gazı neden kaçar.?
Kaçağı bulmadan tekrar dolum yapılırsa yine kaçmaz mı.?
En sevdiğim işler. Yap-Bozpeder arkadaşını getirmiş usta bozuntusu kontrol etmedi eğer dedim gene kaçarsa bedavaya yaparsın tamam dedi.
adama aynı şeyi söyledim ısrarla gaz zamanla ekisilir diyor bu kadar eski klimada bu gazın bitmesi normal diyor.sistem tamamen kapalı devre gram dahi gaz eksiltmesi olmaz.
Yağan yağmurun PH değeri yaklaşık olarak 5.7 - 7.0 arasındadır yani asidiktir. Alüminyumda asidi sevmez.Sota bir şey daha soracağım Benim klima motorlarının ikisi de kapalı balkonda ancak aklıma takılan soru şu: Eğer motorları dış cepheye koydursaydım dış cephede yağmur, toz, kar, rüzgar klima motorunun ömrünü kısaltır mıydı?
adama aynı şeyi söyledim ısrarla gaz zamanla ekisilir diyor bu kadar eski klimada bu gazın bitmesi normal diyor.
Kapalı devre sistemlerden gaz kaçabilir normal demesi, Tavuklarda uçabilir gayet normal demek gibi birşey.sistem tamamen kapalı devre gram dahi gaz eksiltmesi olmaz.
bu adamın çiğli santralde dükkanı varmış eve bile sokmam ama peder getirdi mecburKapalı devre sistemlerden gaz kaçabilir normal demesi, Tavuklarda uçabilir gayet normal demek gibi birşey.
Senin peder sürekli başını yakıyor o taraflara yolum düşerse tanışmak isterimbu adamın çiğli santralde dükkanı varmış eve bile sokmam ama peder getirdi mecbur
peder hem balıkçı hem avcı hemde piyizci olduğu için bütün arkadaşları hep genç bu nedenle çevresi çok geniş her meslekten adam var ama çoğuda bunun gibi usta geçinen fakat bir b... bilmeyen tayfa.Senin peder sürekli başını yakıyor o taraflara yolum düşerse tanışmak isterim
Kaçak tamiri yapılmadığı için bir süre daha (Muhtemelen kaçak noktası çok küçük olduğu için 1 ya da 2 sene) çalışacak. Zaman geçtikçe performansı iyice düşecek ve tekrar "Gazı bitmiş, bak kaçak olsaydı bu kadar süre dayanmazdı, tekrar gaz basacağız." Diyecekler.A ataseven klima düzeldi mi?