Yazılımlar linkteMB95 için hdcp.bin ve hdcp2.bin dosyaları lütfen. Bu dosyalara benimle aynı panele sahip birinden ihtiyacım var
Doğru prosedür nedir? 4'ünü de boş USB flaşına koyun ve 4725-> USBooerations girinYazılımlar linkte
Dördünü de yükleyin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler bayım, harika çalışıyor, HdcpOK, Hdcp2.0OK. Sadece iki dosyaya ihtiyacım vardı.Yarın kendi kullandığım tv den çekip link verebilirim.
Rica ederim.Teşekkürler bayım, harika çalışıyor, HdcpOK, Hdcp2.0OK. Sadece iki dosyaya ihtiyacım vardı.
Tv arka kapağındaki barkodun resmini buraya ekleyin full yazılım denersiniz.Ben de MB82S anakarta sahibim HDCP status NOK yazıyor, nasıl çözebiliriz bu durumu?
Tv arka kapağındaki barkodun resmini buraya ekleyin full yazılım denersiniz.
Arşivimde bu tv ye ait full yazılım yok.
Olmadı maalesef hala NOK olarak gözükmekte.Arşivimde bu tv ye ait full yazılım yok.
Linkteki dosyayı yükleyin.
Sorun devam ederse bu dosyayı da yükleyin.
Yükleme açıklaması
İlk dosyayı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın
Görüntü geldikten sonra
Uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın
Gelen menüde en alt satıra inin (Usb operations) OK Tuşuna basın
Yazılım 2-3 Saniyede yüklenecek MENÜ ile çıkış yapın
Tv yi kumanda ile kapatın 15 Saniye sonra geri çalıştırıp kontrol edin.
Sorun devam ederse 2. Dosyayı da aynı şekilde yükleyin.
Sorun devam ederse tv yi ilk kuruluma dönderip
Full yazılım bulabilirseniz sorun çözülebilir.Olmadı maalesef hala NOK olarak gözükmekte.
Eski bir kart ,bende de var 32'' tv ,çok şey bekleme bundan , sonuçta mb96 kart ama yine de bilen biri yardımcı olur.MB 96 Anakartlı TV de digiturk uyumsuzluğu yaşıyorum elinde dosya olan varsa rica etsem gönderebilir mi yada çözüm önerisi olanların tavsiyelerini bekliyorum. Malum bu MB96 yazılım konusunda sıkıntılı. Yardım lütfen.