Kendi televizyonuma baktım şimdi HDCP 2.0 Status OK yazıyormuş.
Kendisi size yardımcı olacaktır.
Umut Bey, Sizde de aynı televizyon mu var acaba?
Kendi televizyonuma baktım şimdi HDCP 2.0 Status OK yazıyormuş.
Kendisi size yardımcı olacaktır.
Umut Bey, Sizde de aynı televizyon mu var acaba?
bu sorunu bende yaşıyorum çaresi bulundumu?sorunun kaynağı HDCP Status NOK yok. HDCP Status OK olunca düzelir.
aynı anakarta ait hdcpkey.bin yedeğini alıp sizin tv atmak çözüm olabilir.
spi yedeği HDCP 2.0 da hdcp.bin ve hdcp2.bin
benim tv den spi dosyasini indirdim linkteki dosyayi indirin spi dosyasinin icinde önce ihtiyaciniz olan degerleri sadece birakin ve tv ye usb op secenegi ile yükleyin.usb nin icinde spi dosyasi ve onun icinde de ihtiyaciniz olan deger kalsinbu sorunu bende yaşıyorum çaresi bulundumu?
benim tv den spi dosyasini indirdim linkteki dosyayi indirin spi dosyasinin icinde önce ihtiyaciniz olan degerleri sadece birakin ve tv ye usb op secenegi ile yükleyin.usb nin icinde spi dosyasi ve onun icinde de ihtiyaciniz olan deger kalsin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
rica ederim , diger üyelerimize not olarak ekleyeyim verdigim dosya sadece mb97 anakartli tv ler icin gecerlidir..hdcp.bin ile hdcp2.bin dosyalarini kullanmaniz gerekmektedir.yani sadece hdcp.bin ile hdcp2.bin mi usb bellekte kalsın sonra usb op ile yükleme yapayım doğrumudur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamam dostum spi klasörü açtım içine sadece hdcp dosyalarını attim hdcp 2.x OK oldu amazon prime da filmler açılıyor artık çok teşekkür ederim
hosbulduk Usta paylaşım için teşekkürler.benim tv den spi dosyasini indirdim linkteki dosyayi indirin spi dosyasinin icinde önce ihtiyaciniz olan degerleri sadece birakin ve tv ye usb op secenegi ile yükleyin.usb nin icinde spi dosyasi ve onun icinde de ihtiyaciniz olan deger kalsin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yarın kendi kullandığım tv den çekip link verebilirim.MB95 için hdcp.bin ve hdcp2.bin dosyaları lütfen. Bu dosyalara benimle aynı panele sahip birinden ihtiyacım var