By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Ek garanti sürecinde ürün değişimi yapılmaz sadece onarım hizmeti ve parça değişimini kapsar. Rulman garantiden değişir.adem abi bu iş çözüldümü şimdi, yılda 1 kere dahi çamaşır makinesinin rulmanı bozulsa, uzatılmış garanti bu arızayı her seferinde garanti kapsamına sokarmı.
regal 5 kiloluk çamaşır makinesi kullanıyorum, faturasına baktım 2019'un 4'üncü ayında satın almışım, garantiyi uzatmak zorunda olduğumu fark ettim az önce.
söz konusu 5 kiloluk regalin 10 ay önce rulmanı garanti kapsamı dahilinde değişti, şimdi tekrar rulman sesi gelmeye başladı makineden.
makinenin 5 kilo olduğunu gözeterek dikkatli kullanıyorum ve çamaşırla doldurmuyorum makineyi, buna rağmen rulmanları 1 yıl en fazla 1.5 yıl dayanıyor anlaşılan.
makinenin 10 ay garantisi kalmış, garantisi bitmeye yakın tekrar rulmanı için servise başvurup ücretsiz rulman değişimi yaptıracağım.
önümüzdeki günlerde benim için en avantajlı paket olan +3 yıl ek garantiyi satın almayı düşünüyorum.
makinenin kendi garantisi bittiğinde, benim satın aldığım +3 yıl garanti süresi içinde, tekrar rulman arızası olursa, her seferinde ücretsiz onarımdan faydalanırım değilmi adem abi.
bu arada bendemi birşey var anlayamıyorum normalmi bu her yıl rulmanın ötmesi yahu, o kadar da dikkatli kullanıyorum makineyi.