Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Mantık buysa eğer, forumda sorun bildiren herkese "öptürmeseydin gardaş" deyip geçelim... (mi?)Burası çok önemli zorla öpmezler öptürmüşünki öpmüşler
Mantık buysa eğer, forumda sorun bildiren herkese "öptürmeseydin gardaş" deyip geçelim... (mi?)Burası çok önemli zorla öpmezler öptürmüşünki öpmüşler
Mantık buysa eğer, forumda sorun bildiren herkese "öptürmeseydin gardaş" deyip geçelim... (mi?)
O zamanki patronum o Türksat yazılımı ve yeni uydu yüklemede kazandığı ile altına araba çekmişti hey gidi günler hey ?Ben de 2000 yılında Vestel'in yan ürünü Telkom marka uydu cihazını 160 tl'ye aldım,bir yazılım atmaya Vestel servisi 25 tl almıştı.Kısa bir süre sonra masa üstü bilgisayarla forumlardan bedava indirip yüklemiştim.Bende öpüldüğümü o zaman anladım.
Yıl 2001 ,Buca'da rahmetli dayımın dünürünün amiri olan fevzi abi almış bu uydu alıcısından ,bir türlü kanal hafızaya almıyormuş ,o da servisin gelip gitmesinden bıkmış ,iş yerinde anlatırken mustafa abi "bir tanıdığım var ,istersen gelip baksın" demiş,mustafa abi bana telefon ile bilgi verdi "seni Gaziemir'den gelip alacak,kırma beni alo" dedi ,yola çıktım plakayı görünce el salladım ,beraber Buca'ya gittik fevzi abi ile,meğer sorun cihazda değil ,anten sıkılmamış iyice ,hafif rüzgarda sallanıyor ,sallandıkça yayınlar gidiyor,servis her gelidiğinde ufak ayar yapıp (!) ,gidiyor ,aldım 12-13 anahtar anteni iyice sıktım,o sıkışBen de 2000 yılında Vestel'in yan ürünü Telkom marka uydu cihazını 160 tl'ye aldım,bir yazılım atmaya Vestel servisi 25 tl almıştı.Kısa bir süre sonra masa üstü bilgisayarla forumlardan bedava indirip yüklemiştim.Bende öpüldüğümü o zaman anladım.
ahahah buraya soru sorduktan sonra bi süre öyle kullanmaya devam ettik ve geçen hafta komple bozuldu. çalışıyordu ama soğutmuyordu servis de kompresörü bozulmuş dedi bin lira para istedi yapmak için. kısacası rahmetli oldu, biz de yenisini aldık mecbur ?I iremsyl
Sonuç nedir?
hiç anlamıyorum oraları valla hakim olduğum konular değil ? dolap da eskiydi zaten bayağı bin liraya değmez bile.1000₺ mi? Özel servisler 700₺ ye embraco kompresör takıyor. 1000₺ ye TEE taktığını düşünmek istemiyorum.
Değmez tabi, en doğrusunu yapmışsınız, yeni dolap hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. ?
hiç anlamıyorum oraları valla hakim olduğum konular değil ? dolap da eskiydi zaten bayağı bin liraya değmez bile.
çok teşekkürler ?Değmez tabi, en doğrusunu yapmışsınız, yeni dolap hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. ?