Vestel BMH-XL604 W Nasıl Makine?

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
813
20250417_183242.jpg
20250417_185410.jpg
20250417_212852.jpg

Tamir edilmedi dedi, normalde spotçudan malzeme alınmaz ama fiyatı çok makul geldi 4800TL ye aldım, fotoğraflardan gözüküyor cihaz gerçekten temiz sanırım tamir görmemiş.

20dklık programda program sonu içi sıcaktı onu çözemedim, normalde su ısıtmıyor olması lazım, son durulama suyunda mı suyu ısıtıyor makineler?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,523
20250417_183242.jpg
20250417_185410.jpg
20250417_212852.jpg

Tamir edilmedi dedi, normalde spotçudan malzeme alınmaz ama fiyatı çok makul geldi 4800TL ye aldım, fotoğraflardan gözüküyor cihaz gerçekten temiz sanırım tamir görmemiş.

20dklık programda program sonu içi sıcaktı onu çözemedim, normalde su ısıtmıyor olması lazım, son durulama suyunda mı suyu ısıtıyor makineler?
Hayırlı olsun.

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
813
Beyaz eşyada Samsung tercih ediyorum fakat Bulaşık makinasından memnun kalmadım. Vestel'in alt serilerinden bulaşık mak. aldım taş gibi çıktı :kiskis
Bunu biliyorum, bulaşık makinelerini kendi tasarlamıyormuş.

Kendi bildiğim uzak durulması gerekenler;
Samsung-bulaşık makinesi
LG-genel beyaz eşya
Vestel grubu-çamaşır makineleri

Bu yazdıklarımı kesinlikle evime sokmam, diğer marka ve ürün gruplarında da modeline göre çok şey değişir o yüzden araştırma yaparım.

Regal 301 tam kodunu hatırlamıyorum bulaşık makinesinden 3 yakınımda ve bizde var, yıkaması çok güzel herhangi bir sorun yaşanmadı memnunuz.

Bu makine sanırım mekanik olarak aynı altyapı olabilir, dikkatimi çeken şey yalıtımı ve sesi çok güzel. Regal 301lerde şapır şupur suyun sesi ve ısı hep dışarıda :mutlu

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
813
Deneyim paylaşıyım, önünde açma kapama düğmesi var, düğmeye basınca tüm ışıklar ekran 1 saniye yanıp sönüp tekrar düzeliyor, bir de düğme hissiyatı çok eski cihazlardakiler gibi, ucuz hissettiriyor,

ya ben anlamıyorum elinizde bu kadar imkan var, yap kardeşim şöyle premium hissiyatlı bi makine zaten on numara yapmışsın yani ne diyim ya.

Böyle şeyler zaten makineyi aldıran şeyler, TV kumandası 2005lerdeki uydu alıcılar gibi, ya yapsana şöyle fiyakalı ele oturan bişey.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,322
Deneyim paylaşıyım, önünde açma kapama düğmesi var, düğmeye basınca tüm ışıklar ekran 1 saniye yanıp sönüp tekrar düzeliyor, bir de düğme hissiyatı çok eski cihazlardakiler gibi, ucuz hissettiriyor,

ya ben anlamıyorum elinizde bu kadar imkan var, yap kardeşim şöyle premium hissiyatlı bi makine zaten on numara yapmışsın yani ne diyim ya.

Böyle şeyler zaten makineyi aldıran şeyler, TV kumandası 2005lerdeki uydu alıcılar gibi, ya yapsana şöyle fiyakalı ele oturan bişey.
hazır alıcı varken gereksiz masraf, yatırıma ne gerek var.

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
813
hazır alıcı varken gereksiz masraf, yatırıma ne gerek var.
Saçmalığın biri bin para, inan yani bulaşık makinelerini adamlar yapmış gerçekten yıkamadan olsun sağlamlıktan olsun iyiler,

Ekranın yanındaki ve program ayar tuşlarına basınca bastığını bile hissedemiyorsun, bazen içine göçüyor, açma kapama tuşunu açıkken kapalı konuma getirmek için tekrar basınca bazen takılı kalıyor sağlı sollu basman gerekiyor. Yap şuna bi panel millet makine görsün, yok yapmıyorlar anlamıyorum ya bunu yapmak ne kadar zor olabilir.

Bu eminim ki sıfır makinede de böyleydi yani, sıfır alsak üzülürdüm şunları gördüğüme gerçekten. Çünkü makinenin içi dolu ve 6 program, zamanının üst segmenti olarak satılmıştır eminim,,,

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,322
Saçmalığın biri bin para, inan yani bulaşık makinelerini adamlar yapmış gerçekten yıkamadan olsun sağlamlıktan olsun iyiler,

Ekranın yanındaki ve program ayar tuşlarına basınca bastığını bile hissedemiyorsun, bazen içine göçüyor, açma kapama tuşunu açıkken kapalı konuma getirmek için tekrar basınca bazen takılı kalıyor sağlı sollu basman gerekiyor. Yap şuna bi panel millet makine görsün, yok yapmıyorlar anlamıyorum ya bunu yapmak ne kadar zor olabilir.

Bu eminim ki sıfır makinede de böyleydi yani, sıfır alsak üzülürdüm şunları gördüğüme gerçekten. Çünkü makinenin içi dolu ve 6 program, zamanının üst segmenti olarak satılmıştır eminim,,,
aynı sorun bende ki vestel bulaşık makinasında da var. Tuşlarda bildiğin yaylı buton kullanılmış gibi. :haha

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
813
aynı sorun bende ki vestel bulaşık makinasında da var. Tuşlarda bildiğin yaylı buton kullanılmış gibi. :haha
Hiç olmuş mu yani, makine kötü olsa üzülmem gerçekten vestel grubunda bulaşık makinesi kalitesi var, hani bu tuşu yapan mühendisin farkında değil anlarım da, yani sen makineyi yaptıran adam, bi aç kapa, bi elle şu makineye ya. Ekranın yanında + - tuşlara basılmıyor bile arkaya çöküyor

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,175

Yok abi kuruş hesabı yapıyorlar maalesef.

Geri
Üst Alt