Hayırlı olsun.![]()
![]()
![]()
Tamir edilmedi dedi, normalde spotçudan malzeme alınmaz ama fiyatı çok makul geldi 4800TL ye aldım, fotoğraflardan gözüküyor cihaz gerçekten temiz sanırım tamir görmemiş.
20dklık programda program sonu içi sıcaktı onu çözemedim, normalde su ısıtmıyor olması lazım, son durulama suyunda mı suyu ısıtıyor makineler?
Teşekkür ederim, her markanın her makinesi alınmaz bildiğimden dolayı sormak istedim, bana da temiz geldi sorunsuz kullanırız inşallahCihaz tertemiz duruyor hayırlı olsun. Kurutma işlemi için içeriyi ısıtması lazım.
Beyaz eşyada Samsung tercih ediyorum fakat Bulaşık makinasından memnun kalmadım. Vestel'in alt serilerinden bulaşık mak. aldım taş gibi çıktıTeşekkür ederim, her markanın her makinesi alınmaz bildiğimden dolayı sormak istedim, bana da temiz geldi sorunsuz kullanırız inşallah
Bunu biliyorum, bulaşık makinelerini kendi tasarlamıyormuş.Beyaz eşyada Samsung tercih ediyorum fakat Bulaşık makinasından memnun kalmadım. Vestel'in alt serilerinden bulaşık mak. aldım taş gibi çıktı![]()
hazır alıcı varken gereksiz masraf, yatırıma ne gerek var.Deneyim paylaşıyım, önünde açma kapama düğmesi var, düğmeye basınca tüm ışıklar ekran 1 saniye yanıp sönüp tekrar düzeliyor, bir de düğme hissiyatı çok eski cihazlardakiler gibi, ucuz hissettiriyor,
ya ben anlamıyorum elinizde bu kadar imkan var, yap kardeşim şöyle premium hissiyatlı bi makine zaten on numara yapmışsın yani ne diyim ya.
Böyle şeyler zaten makineyi aldıran şeyler, TV kumandası 2005lerdeki uydu alıcılar gibi, ya yapsana şöyle fiyakalı ele oturan bişey.
Saçmalığın biri bin para, inan yani bulaşık makinelerini adamlar yapmış gerçekten yıkamadan olsun sağlamlıktan olsun iyiler,hazır alıcı varken gereksiz masraf, yatırıma ne gerek var.
aynı sorun bende ki vestel bulaşık makinasında da var. Tuşlarda bildiğin yaylı buton kullanılmış gibi.Saçmalığın biri bin para, inan yani bulaşık makinelerini adamlar yapmış gerçekten yıkamadan olsun sağlamlıktan olsun iyiler,
Ekranın yanındaki ve program ayar tuşlarına basınca bastığını bile hissedemiyorsun, bazen içine göçüyor, açma kapama tuşunu açıkken kapalı konuma getirmek için tekrar basınca bazen takılı kalıyor sağlı sollu basman gerekiyor. Yap şuna bi panel millet makine görsün, yok yapmıyorlar anlamıyorum ya bunu yapmak ne kadar zor olabilir.
Bu eminim ki sıfır makinede de böyleydi yani, sıfır alsak üzülürdüm şunları gördüğüme gerçekten. Çünkü makinenin içi dolu ve 6 program, zamanının üst segmenti olarak satılmıştır eminim,,,
Hiç olmuş mu yani, makine kötü olsa üzülmem gerçekten vestel grubunda bulaşık makinesi kalitesi var, hani bu tuşu yapan mühendisin farkında değil anlarım da, yani sen makineyi yaptıran adam, bi aç kapa, bi elle şu makineye ya. Ekranın yanında + - tuşlara basılmıyor bile arkaya çöküyoraynı sorun bende ki vestel bulaşık makinasında da var. Tuşlarda bildiğin yaylı buton kullanılmış gibi.![]()
Yok abi kuruş hesabı yapıyorlar maalesef.Deneyim paylaşıyım, önünde açma kapama düğmesi var, düğmeye basınca tüm ışıklar ekran 1 saniye yanıp sönüp tekrar düzeliyor, bir de düğme hissiyatı çok eski cihazlardakiler gibi, ucuz hissettiriyor,
ya ben anlamıyorum elinizde bu kadar imkan var, yap kardeşim şöyle premium hissiyatlı bi makine zaten on numara yapmışsın yani ne diyim ya.
Böyle şeyler zaten makineyi aldıran şeyler, TV kumandası 2005lerdeki uydu alıcılar gibi, ya yapsana şöyle fiyakalı ele oturan bişey.