Vestel bitmeyen sorunları

wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
47
Selam arkadaşlar Vestel smart TV 3 yıl oldu alalı bu dönemde 1renkler karıştığı için servise gitti sonra anakarti yandı değişti sonra yine anakart değişimi oldu bugün şimdide ekranın 4 bir tarafında bulutlanma var hemde çok belli ne yapmalıyım garanti 11 Şubat ta bitiyor bu gidişle başıma bela olacak

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,021
wendor11 wendor11 Bulutlanma diye tabir ettiğiniz arıza dış etkenli bir arızadır ve klasik kış arızasıdır. Siz kullanmasanız bile odun , kömür sobalarının çevreye yaydığı dumandır. Kış aylarında statik elektrik oluşumu daha çok olduğu için panel içi polarizerlere dumanın kiri daha çabuk yapışmaktadır. Bu sene kullanılan kömürün dumanı yağlı iz bırakmaktadır. Zor temizleniyor servise müracaat edin garanti dahilinde temizler.

wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
47
servisi aradım 2 kere anakart değişti renkler karışıyor donuyor kapanıyor bazen siyah ekranda kalıp 5 dakika sonra kapanıyor yani normal bir tv değil bunu ben cahil halimle anlıyorum vestelin tabiri ile mühendisleri anlamıyor yada işlerine gelmiyor
vallahi yazdım şikayetim var a da cünkü elimizde kalacak daha öncede regal vardı garantinin bittiği gün cöp oldu budamı diye düşünmüyor değilim yani ama bu son yerli gururlu olacak

wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
47
Daha önce aldığım foto renk karışması

3afdee70363cef8dce5efdc724da3ef11eab43e46cd3249c.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
TV modelini veya ana kart modelini yazmamissiniz ama mb211s ise normal, Tv'de belli zaman sonra panel yazılımını unutuyordu, yeni yazılım ile bunu çözdüler.
Normalden kastım tüketici gözü değil üretici gözü.
Edit geçen full yazılım istediğin TV mb130 mus

wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
47
vestel 50ud8400 mb130 yazılım MB130 carbon Smart V3.62.49
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TV modelini veya ana kart modelini yazmamissiniz ama mb211s ise normal, Tv'de belli zaman sonra panel yazılımını unutuyordu, yeni yazılım ile bunu çözdüler.
Normalden kastım tüketici gözü değil üretici gözü.
Edit geçen full yazılım istediğin TV mb130 mus
vallahi her gözle bakıyorum ayıplı mal sorunlu olduğunu gerceği değişmiyor gözümde ful yazılım da yemedi kart değişti

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
vestel 50ud8400 mb130 yazılım MB130 carbon Smart V3.62.49

vallahi her gözle bakıyorum ayıplı mal sorunlu olduğunu gerceği değişmiyor gözümde ful yazılım da yemedi kart değişti
İlginç en az değiştirdiğim kartlardan biridir. Şans diyelim. Çözüm için bı an önce aksiyon almalısın 2 gün kalmış garanti

wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
47
İlginç en az değiştirdiğim kartlardan biridir. Şans diyelim. Çözüm için bı an önce aksiyon almalısın 2 gün kalmış garanti
her koldan aradım yazdım en son önlerine atarım heralde mail de attım

Ustam siz olsanız ne yapardınız bana hem servis hem kullanıcı olaraktan yol gösterin ricam

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
her koldan aradım yazdım en son önlerine atarım heralde mail de attım

Ustam siz olsanız ne yapardınız bana hem servis hem kullanıcı olaraktan yol gösterin ricam
Ben servis değilim ☺️ ben kamyon şoförüyüm ?
Merakım var ondan böyleyim, son arızanın da resmi olsa daha mantıklı konuşabilir dik

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Benim anlamadığım bu TV size dün teslim ediliyor, bu gün geri alıyorlar ? zaten garanti bitiyor neden paneli temizlemediler ?
Renklere bakınca mavilesme gördüm LED kaynaklımi yoksa çektikleri resim kaynaklı mi anlamadım ?
Ekranda küçük darbeden bahsetmişler bu nedir ?

Geri
Üst Alt