Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 22,120 11 Haz 2025 #43 sisperdesi' Alıntı: Tadilata başladım evde şimdiden 600k lık oldum. Yazık ülkeme. Geçen sene 35 k ya aldığım bulaşık makinesine 70k istiyorlar şimdi. Yazık güzel ülkeme. Genişletmek için tıkla ... Dur korkutma beni.! Ay sonunda bende tadilata girişeceğim
sisperdesi' Alıntı: Tadilata başladım evde şimdiden 600k lık oldum. Yazık ülkeme. Geçen sene 35 k ya aldığım bulaşık makinesine 70k istiyorlar şimdi. Yazık güzel ülkeme. Genişletmek için tıkla ... Dur korkutma beni.! Ay sonunda bende tadilata girişeceğim
S Çevrimiçi sisperdesi Aktif Üye 28 May 2022 270 31 12 Haz 2025 #44 Sota' Alıntı: Dur korkutma beni.! Ay sonunda bende tadilata girişeceğim Genişletmek için tıkla ... Valla hazırlıklı olmak gerekiyor. Ben herşeye yüklendim buralara geldik. ama tavsiyem temmuzdan önce başla temmuzda güzel zamlar geliyor
Sota' Alıntı: Dur korkutma beni.! Ay sonunda bende tadilata girişeceğim Genişletmek için tıkla ... Valla hazırlıklı olmak gerekiyor. Ben herşeye yüklendim buralara geldik. ama tavsiyem temmuzdan önce başla temmuzda güzel zamlar geliyor