Güncelleme yapmak isterim. Ürünleri satın alalı 2 yıldan fazla olacak. Öncelikle satın aldığım yer ile halen iletişimim var ve dost olduk. Fakat ürünlere gelelim.
Vestel bulaşık makinesi saçmaladı yıkama yapmadı kurutma yapmadı ne yaptıysam olmadı. Performansı baya düştü elden çıkardım.
Çamaşır makinesi camı çizildi, kendi kendine kapandı etti birşeyler oldu elden çıkardım.
Bellona takımlar. Bazası gacır gucur ne yaptıysam olmadı elden çıkardım.
Koltukların mekanizması bozuldu değişti yenisi takıldı onlarda bozuldu elden çıkardım.
Gardrop kapakları çekmeceler arızalandı tamir ettim yine benzeri oldu çekmeceler yarım açılıyor elden çıkardım.
Şimdide vestel kurutma makinesi kendi kendine kapanıyor, baştan çalıştırıyorum elektrik gitmiş gibi yine kapanoyor sonra çalışmaya devam ediyor dalan filan. Servis çağırdım baksınlar onu da elden çıkarıcam.
Vestel buzdolabı halen çalışıyor sorun yok.
Vestel tv güncelleme geldi donmalar falan oldu apple tv bağladım şuan gayet güzel gidiyoruz.
Midea klima üzerine 3 tane daha midea klima aldım canavarlar.
Vestel klima almıştım dükkana 6 ayda arızalandı yamir ettiler öyle gidiyor 2 seneye o da çöp olur
Yeni çamaşır makinem arçelik neo 100.yıl seri. Yurt dışında da satılıyor siye bu modeli aldım.
Bulaşık makinem siemens son seri. Gayet memnunum. Bakalım.
Kısacası almayın

ya da o zaman için maddi imkanlar bunlara yetiyordu mecbur aldık. Ama birkaç birim daha param olsaydıda başka ürünler alsaydım diyorum. Konu hortlattığım için özür dilerim ama yazmayı kendime borç bildim