teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Android tv nin tümü internet bağlantılı değil mi kiSadece tarayıcı değil harici uygulamalarda var forum kuralları gereği paylaşamıyoruz Emmi düz smart değilse çözüm var.
Android tv nin tümü internet bağlantılı değil mi kiSadece tarayıcı değil harici uygulamalarda var forum kuralları gereği paylaşamıyoruz Emmi düz smart değilse çözüm var.
Bende varda meraktan var çaktırma EmmiSen de var ya ondan iyidir
İşte bunu açıkça yazmalısın "çaktırma " ile değilBende varda meraktan var çaktırma Emmi
Aramızda kalsın kimse duymasın ( TV-Box ile kullanıyorum) 8/1.5 fazla uygulama yüklenmiyor yine iş görür idare eder çok severek kullananlar var.
Android bölümü internet ile kullanılıyor Emmi usb de takabiliriz film müzik resim usb üzerinden dahili uydu alıcısı var RF gişi var karasal antende takarız istenirse.Android tv nin tümü internet bağlantılı değil mi ki
Normal kulanıcıya yeterli fazla uygulama ile işi yoksa Emmi.İşte bunu açıkça yazmalısın "çaktırma " ile değil
Ben kullandım 1 hafta android tv ,tam bir rezalet,oyun falan değil bizim oyun yaşımız geçti ip tv bakalım dedik bakamadık ,belki de biz amatördük kullanamadıkNormal kulanıcıya yeterli fazla uygulama ile işi yoksa Emmi.
Ben extra fazla uygulama 2-3 GB oyun yüklüyorum bana göre değil depolama düşük usb vs taktığım için Tv arkası tak çıkar onu test et vs olmuyor.
Netflix prime video Disney IPTV işleri için fazlasıyla yeter.
Lisans önemli Emmi Android Tv'de lisansız 2-8 Android tvler var onlar alınmaz sıkıntı çıkar mb170 de sıkıntılı Vestel erişebilirlik ayarını kapatmış .Ben kullandım 1 hafta android tv ,tam bir rezalet,oyun falan değil bizim oyun yaşımız geçti ip tv bakalım dedik bakamadık ,belki de biz amatördük kullanamadık
İşte benim demek istediğimi yazmışsın,Bunu ayrıca konu olarak da yazmalısın deneyimine göre ve nedenleri ileLisans önemli Emmi Android Tv'de lisansız 2-8 Android tvler var onlar alınmaz sıkıntı çıkar mb170 de sıkıntılı Vestel erişebilirlik ayarını kapatmış .
Extra erişebilirlik izni isteyen uygulamalara izin veremiyoruz .
Vestel Android TV alacaklar MB185 anakart'lı olanı alsın.