Vestel Android Tv'de Nasıl Film İzlenir ?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İşte bunu açıkça yazmalısın "çaktırma " ile değil :)
Normal kulanıcıya yeterli fazla uygulama ile işi yoksa Emmi.
Ben extra fazla uygulama 2-3 GB oyun yüklüyorum bana göre değil depolama düşük usb vs taktığım için Tv arkası tak çıkar onu test et vs olmuyor.
Netflix prime video Disney IPTV işleri için fazlasıyla yeter.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Normal kulanıcıya yeterli fazla uygulama ile işi yoksa Emmi.
Ben extra fazla uygulama 2-3 GB oyun yüklüyorum bana göre değil depolama düşük usb vs taktığım için Tv arkası tak çıkar onu test et vs olmuyor.
Netflix prime video Disney IPTV işleri için fazlasıyla yeter.
Ben kullandım 1 hafta android tv ,tam bir rezalet,oyun falan değil bizim oyun yaşımız geçti ip tv bakalım dedik bakamadık ,belki de biz amatördük kullanamadık :)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ben kullandım 1 hafta android tv ,tam bir rezalet,oyun falan değil bizim oyun yaşımız geçti ip tv bakalım dedik bakamadık ,belki de biz amatördük kullanamadık :)
Lisans önemli Emmi Android Tv'de lisansız 2-8 Android tvler var onlar alınmaz sıkıntı çıkar mb170 de sıkıntılı Vestel erişebilirlik ayarını kapatmış .
Extra erişebilirlik izni isteyen uygulamalara izin veremiyoruz .
Vestel Android TV alacaklar MB185 anakart'lı olanı alsın.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Lisans önemli Emmi Android Tv'de lisansız 2-8 Android tvler var onlar alınmaz sıkıntı çıkar mb170 de sıkıntılı Vestel erişebilirlik ayarını kapatmış .
Extra erişebilirlik izni isteyen uygulamalara izin veremiyoruz .
Vestel Android TV alacaklar MB185 anakart'lı olanı alsın.
İşte benim demek istediğimi yazmışsın,Bunu ayrıca konu olarak da yazmalısın deneyimine göre ve nedenleri ile :)

Geri
Üst Alt