Vestel Android Tv'de Nasıl Film İzlenir ?

M Çevrimdışı

meteartunc

Yeni Üye
13 Ara 2022
22
30
Arkadaşlar film izlemek için farklı farklı tarayıcılar yükledim kimisi çok yavaş kimisi tam ekran olmuyor kimisinde internet hızım gayet iyi ama film donuyor. Yok mu bunun bir yolunu?

Play Store opera firefox falan yok sanırım ?

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Mobil tarayıcılar play storede yok apk olarak yükleniyor.
Airkumanda yada kablosuz mause gerekli Tv kumandası ile kullanılmıyor.

M Çevrimdışı

meteartunc

Yeni Üye
13 Ara 2022
22
30
Mobil tarayıcılar play storede yok apk olarak yükleniyor.
Airkumanda yada kablosuz mause gerekli Tv kumandası ile kullanılmıyor.

Nasıl yükleyeceğim hocam.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Google lisansı olmadığından olabilir mi acaba :alala
Ayrıca telefon değil de laptop indirirsen usb ye kaydet ve dosyalarda açıp yükleyebilirsin,brave de tavsiye ederim :ok

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Google lisansı olmadığından olabilir mi acaba :alala
Ayrıca telefon değil de laptop indirirsen usb ye kaydet ve dosyalarda açıp yükleyebilirsin,brave de tavsiye ederim :ok
Önümüzdeki günlerde Sayın teraspy teraspy Emmimizin de desteğini rica ederek Android TV' de Sadece TV bünyesinde Nasıl ve Neden Tarayıcıdan Film İzlenmez? ile ilgili detaylı bir konu paylaşacağız. Konunun ön çalışması olan Sayın teraspy teraspy' ın aşağıdaki konusu nirengi noktası olacaktır;

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Önümüzdeki günlerde Sayın teraspy teraspy Emmimizin de desteğini rica ederek Android TV' de Sadece TV bünyesinde Nasıl ve Neden Tarayıcıdan Film İzlenmez? ile ilgili detaylı bir konu paylaşacağız. Konunun ön çalışması olan Sayın teraspy teraspy' ın aşağıdaki konusu nirengi noktası olacaktır;

:)
Olmaz ,1-1.5gb ram ile olmaz.İlk sıkıntı buradan kaynaklı zaten.Hadi uygulama yüklendi ,çok anlamam ama o da bir yere kadar sonra dona dona gider sanki, ardından lisansı olmayan yazılım,nereye kadar götürür ,oraya kadar işte .Bana kızdılar "almam alana da alma demem" dediğimde.Neyse :)

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,730
40
:)
Olmaz ,1-1.5gb ram ile olmaz.İlk sıkıntı buradan kaynaklı zaten.Hadi uygulama yüklendi ,çok anlamam ama o da bir yere kadar sonra dona dona gider sanki, ardından lisansı olmayan yazılım,nereye kadar götürür ,oraya kadar işte .Bana kızdılar "almam alana da alma demem" dediğimde.Neyse :)
Al bir harici kutu çözülsün diyeceğim ama tabi kullanıcının maddi imkanlarını bilmediğimden susuyorum 🙂 Tak Apple TV 4K kutuyu, aksın görüntü ya :hihi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Al bir harici kutu çözülsün diyeceğim ama tabi kullanıcının maddi imkanlarını bilmediğimden susuyorum 🙂 Tak Apple TV 4K kutuyu, aksın görüntü ya :hihi
İşte insanlara android tv diye sattılar hep,güç panale gidiyor ,uydu entegresine gidiyor,uygulamalara gidiyor o yetmezmiş gibi bir de tvde temp gidiyor ve şişiyor :) Tabii bu çok bildiğimden değil,sadece kendi düşüncemdir,1gb rem yeter mi bunlara veya 1.5 rem :hihi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İşte insanlara android tv diye sattılar hep,güç panale gidiyor ,uydu entegresine gidiyor,uygulamalara gidiyor o yetmezmiş gibi bir de tvde temp gidiyor ve şişiyor :) Tabii bu çok bildiğimden değil,sadece kendi düşüncemdir,1gb rem yeter mi bunlara veya 1.5 rem :hihi
Rem dedim ya ,şimdi "amca önce adını öğren de yaz" diyenler de olur :haha1

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Android TV de Opera Chrome gibi tarayıcılarda sorunsuz film izleniyor.
Mause gerekli play store üzerinde de tv uyumlu tarayıcılar mevcuttur .
Konu başka yerlere gitmiş Android tvler de iyidir :kiskis

Geri
Üst Alt