Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Toplum olarak bilgi ve bilinç eksikliğimiz var.Sevgili form yöneten arkadaşlar burada sohbet ortamında bilgi alışverişi yapıyoruz hepinize sonsuz teşekkürler Vestel andorid TV sahibi olduk ama ne bir daha alırım ne de soran olursa tavsiye ederim TV nin tek bir artısı var panel LG nin onun dışında yazılım mühendislik sıfır TV ye HBB TV diye bir şey koymuşlar o açık olduğu an TV hareket etmiyor illa kapalı olacak smart TV den daha pahalı ama smart TV benim gözümde daha hızlı ve daha kullanışlı imiş zaten bu bellek ve işletim sistemi andorid TV için yetersiz özünde uygulama indiren bir insan değilim evde bilgisayar var tabletler var TV den tek isteğim canli bir panel hızlı geçişler ve USB den ara sıra bir şeyler izlemekti fakat seriliği ve USB kısmı olmadı sadece panel den memnun kaldım
Aynen dediğiniz gibi smartta 1.25 GB fakat içindeki uygulama az andoridde 2 GB ram fakat bir sürü andorid yazılımı var en az 4 GB olacak ki TV nefes alsin sonuç olarak ne kadar ekmek o kadar köfte fakat vestelin 4 GB yada 8 GB ürünü varda biz mi almadik
2-3gb ramli android tv alma bak bakalım tıpış tıpış 4-6-8gb bellekli tv nasıl üretiliyor.