slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Şimdi bir başka kullanıcımız ile benzer bir konuyu görüşüyoruz. Normalde desteğin olup olmadığını kullanıcı kılavuzlarından kontrol ettiğimizde var görünüyor. Ancak ürün tesliminde firma destek yok derse açıkçası işin o kısmı bizi aşar. Sonuçta biliyorsunuz biz de kullanıcı düzeyinde bir bilgilendirme forumuyuz. Ancak eğer sözü geçen ürünlerde destek varsa ve biz tersi bilgiyi üstüne basa basa verirsek o zamanda işler karışır siz de biliyorsunuz.Fatih Sultan Mehmet askerlerine bu gemi taşınacak demiş askerleride gemi karada su da değil demiş o da ben sonuca bakıyorum tasinacak demiş sevgili kardeşim topluma bunu anlatamazsin her müşteri ürünü inceleyip alamıyor zamanı yok parası varsa en üst model deyip alıyor eve ürün gelince anlıyor iş işten geçiyor 20 bin TL ver ürün al fakat harddiskten film izleyememe bunu müşteriye yok şöyle yok böyle diye anlatamazsin ya hiç yapamayacaksın ya da yapıyorsan o desteği vereceksin saçma yani
Aynı TV bizde de var 65ua9630 bana değişim olarak geldi kutuyu açtık kuruldu anladık ki sonrasında NTFS desteği yok firma bu TV böyle dedi bizde kabullendik yapacak bir şey yok dediler ama böyle olmamali halka bunu anlatamazsin