full HD android modeller mb171 ana kart 2 çekirdektir. Yanlış veri çekiyor yada 2 si kullanıma kapalı olabilir.Bu modelin donanım özellikleri 4 çekirdek.
Cihaz hızlı 2 çekirdek olduğunu düşünmüyorum hem özelliklerinde yazıyor hem de uygulama böyle gösteriyor. Sizin sorguladığınız sistem vestel veri tabanları mı?full HD android modeller mb171 ana kart 2 çekirdektir. Yanlış veri çekiyor yada 2 si kullanıma kapalı olabilir.
Cihaz hızlı 2 çekirdek olduğunu düşünmüyorum hem özelliklerinde yazıyor hem de uygulama böyle gösteriyor. Sizin sorguladığınız sistem vestel veri tabanları mı?
küçük bir tv zaten görüntü işlemesi yorulmadığaından özellikler yeterli kalıyor
Cihaz hızlı 2 çekirdek olduğunu düşünmüyorum hem özelliklerinde yazıyor hem de uygulama böyle gösteriyor. Sizin sorguladığınız sistem vestel veri tabanları mı?
İnternette bu işlemci modelini sorguladığımda yine 4 çekirdek diyor. Ya bu sistemde hata var yada gerçekten 2 çekirdek.
Bilemiyorum, ama bu şekilde, bende full HD inceledim, 4 çekirdek 1,5 GB ram eksigink görmedimİnternette bu işlemci modelini sorguladığımda yine 4 çekirdek diyor. Ya bu sistemde hata var yada gerçekten 2 çekirdek.
Tamam teşekkür ederim. ?Bilemiyorum, ama bu şekilde, bende full HD inceledim, 4 çekirdek 1,5 GB ram eksigink görmedim
merhaba hasari bey 32 fa9500 vestel den memnun musunuz kaça aldınız nereden aldınız tşkEvet o farklı model.
merhaba 32fa9500 tv almayı düşünüyorum sizce nasıl veya başka bir 32 full hd tavsiyeniz varmı teşekkürlerküçük bir tv zaten görüntü işlemesi yorulmadığaından özellikler yeterli kalıyor
Bende TV yeni aldım şimdilik memnunum n11 üzerinden 1950 TL aldım.merhaba hasari bey 32 fa9500 vestel den memnun musunuz kaça aldınız nereden aldınız tşk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
merhaba 32fa9500 tv almayı düşünüyorum sizce nasıl veya başka bir 32 full hd tavsiyeniz varmı teşekkürler
Bende TV yeni aldım şimdilik memnunum n11 üzerinden 1950 TL aldım.
Hayırlı olsun ,güle güle kullanınMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun hasari bey bende aldım 32fa9500 yanlız sesli komut çalışmıyor sesi algılamıyor neden acaba nasıl çözeriz