Vestel Android TV Chrome Yüklemek

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Opera yıllardır aynı hocam. Arayüzde hiç gram değişiklik olmadı görmedim. son aldığım bu toshibada browserdan filmi izlerken çökmüyor. ben bunu büyük başarı sayıyorum :) onun dışına kumandayla browserı kontrol etmek tambir zulüm
Evet ,çökmüyor ama tv yazılımının içinde var update :) ,madem bunu koydular yapsın o zaman update-mapdate,ki var :)
Benim kartlar eski ,tabii opera da eski,update etse belki daha iyi olur(mu acaba) ,veya neden update koyuyorsun içine (hep yazarım yıllardır ,vestel yazılımcılarının evlerinde kesin vestel tv yoktur diye,yoksa sorunları kendi gözleri ile görürlerdi :) )

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
Evet ,çökmüyor ama tv yazılımının içinde var update :) ,madem bunu koydular yapsın o zaman update-mapdate,ki var :)
Benim kartlar eski ,tabii opera da eski,update etse belki daha iyi olur(mu acaba) ,veya neden update koyuyorsun içine (hep yazarım yıllardır ,vestel yazılımcılarının evlerinde kesin vestel tv yoktur diye,yoksa sorunları kendi gözleri ile görürlerdi :) )
çeşmenin başını birileri tutmuştur. yazılımcı vizyon sahibi olsa bile. ağzını açıp şuda şöyke olsun diyemiyordur kimbilir. bu tarz şirketlerde söz hakkı vermezler insana

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
çeşmenin başını birileri tutmuştur. yazılımcı vizyon sahibi olsa bile. ağzını açıp şuda şöyke olsun diyemiyordur kimbilir. bu tarz şirketlerde söz hakkı vermezler insana
Kimse anlamaz ki,anlamaları için "derleme" yi bilmeleri lazım :) ,derlerken düzgün derlenmemiş yazılım(lar),yoksa süper iş görür,yani çeşmenin başındaki sadece "çeşme"yi görür,içinden geçeni anlamaz :kiskis

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
hocam bence youtubede veya netflixte donmadan kasmadan 4k hdr video açabilen bir donanım, browser da 1080p yi açamıyorsa bu tamamen yazılımla alakalıdır hocam. yazılım yetersiz
Alakası yok. Video önbelleklemek ile web sayfası çalıştırmak aynı şey değil. YouTube da gezmek ile tarayıcıda gezmek benzer iş olsa dahi ihtiyaç duyduğu kaynak aynı değil.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Elinize emeğinize sağlık hocam
Toshiba android tvlerin hızını merak ediyordum gayet iyi görünüyor browser olarak ben Aptoid mağazasındaki mercury browserı tavsiye ederim stabil ve kendi içinde Ad Block reklam engelleyicisi var. gayet seri çalışıyor du
Android toshibada netflix youtube incelemesi de yaptınız mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

özellikle netflix android tv versiyonumu yoksa telefon versiyonumu
Toshiba incelemesi yaptım
Video aldım video biraz kötü çıktı ama editleyip paylaşacağım. Elimde hala mevcut istediğin bişey vars video çekebilirim.
Ama Netflix aboneliğim yok ona bakamıyorum ?

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
Toshiba incelemesi yaptım
Video aldım video biraz kötü çıktı ama editleyip paylaşacağım. Elimde hala mevcut istediğin bişey vars video çekebilirim.
Ama Netflix aboneliğim yok ona bakamıyorum ?
netflix giriş ekranını göstermeniz yeterli hocam çok teşekkür ederim kanalınızı takip ediyorum Android tvye apk olarak cpuz ve aidata 64 yükkeyip bütün özelliklerini gösterebilir misiniz

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
netflix giriş ekranını göstermeniz yeterli hocam çok teşekkür ederim kanalınızı takip ediyorum Android tvye apk olarak cpuz ve aidata 64 yükkeyip bütün özelliklerini gösterebilir misiniz
Aidata yükledim. Ama diğerine gerek duymadım. Bunda servis menü ekranınızda ekliyecegim. Sen Netflix açılma süresini merak ediyorsun

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Aidata yükledim. Ama diğerine gerek duymadım. Bunda servis menü ekranınızda ekliyecegim. Sen Netflix açılma süresini merak ediyorsun

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Buraya bir foto bırakayım ,opera update için :)

tavsiye-5.png

Geri
Üst Alt