Yazılımda yok ki mod ile açasın?Bilgilendirme için emeğine ellerine sağlık F fikoloji MB110 Anakarta modlama falan yapsak açamazmıyız yada yükleme yapamazmıyız opera çok kasıyo ya.
Her anakartta dışarıdan uyumlu yazılım bulunsa bile bunu çalıştırmak mümkün değilmiş. Yabancı bir arkadaş sormuştu foruma sayın @hoşbulduk hocam anlatmıştı orada telnet/FTP üzerinden TV'ye bağlanıp kod çalıştırmak sadece MB120ye kadar mümkünmüş şuan, ancak dışarıdan program ekleyip çalıştırabilen olmamış.Yazılımda yok ki mod ile açasın?
Ayrıca Chrome fazla kaynak tüketir.
Ki Opera'da Chromium tabanlıdır zaten.
Fazla fark olmaz yani.
Zaten donanımları ne ki, ne bekliyorsunuz.Her anakartta dışarıdan uyumlu yazılım bulunsa bile bunu çalıştırmak mümkün değilmiş. Yabancı bir arkadaş sormuştu foruma sayın @hoşbulduk hocam anlatmıştı orada telnet/FTP üzerinden TV'ye bağlanıp kod çalıştırmak sadece MB120ye kadar mümkünmüş şuan, ancak dışarıdan program ekleyip çalıştırabilen olmamış.
Film sitesi yüklemeye çalıştığı pop-upve reklamlarla normal bilgisayarı bile çökertebilir zaten TV ne yapsınZaten donanımları ne ki, ne bekliyorsunuz.
TV tarayıcısından film sitesine giren adamları cidden anlamıyorum.
Gelde bunu babalara dedelere amcalara anlat bune Ülen tv miş tüüüüüü teknolojisine edeyim diyorlar. koskoca adamsın şuna çözüm bulamadın diyorlarZaten donanımları ne ki, ne bekliyorsunuz.
Ben çalıştırdım,üstelik otomatik çalışıyordu ,yani tv açılınca komut yazmaya gerek olmadan kendi çalışmaya başlıyorduHer anakartta dışarıdan uyumlu yazılım bulunsa bile bunu çalıştırmak mümkün değilmiş. Yabancı bir arkadaş sormuştu foruma sayın @hoşbulduk hocam anlatmıştı orada telnet/FTP üzerinden TV'ye bağlanıp kod çalıştırmak sadece MB120ye kadar mümkünmüş şuan, ancak dışarıdan program ekleyip çalıştırabilen olmamış.
hocam bence youtubede veya netflixte donmadan kasmadan 4k hdr video açabilen bir donanım, browser da 1080p yi açamıyorsa bu tamamen yazılımla alakalıdır hocam. yazılım yetersizZaten donanımları ne ki, ne bekliyorsunuz.
Aslında yazılımın içinde "opera update" çalıştırılabilir dosyası var ama kör (sadece var yani) ,çalıştır diyorsun ,tv üzerindeki operayı tekrar kuruyor ,adı "update"hocam bence youtubede veya netflixte donmadan kasmadan 4k hdr video açabilen bir donanım, browser da 1080p yi açamıyorsa bu tamamen yazılımla alakalıdır hocam. yazılım yetersiz
Opera yıllardır aynı hocam. Arayüzde hiç gram değişiklik olmadı görmedim. son aldığım bu toshibada browserdan filmi izlerken çökmüyor. ben bunu büyük başarı sayıyorum onun dışına kumandayla browserı kontrol etmek tambir zulümAslında yazılımın içinde "opera update" çalıştırılabilir dosyası var ama kör (sadece var yani) ,çalıştır diyorsun ,tv üzerindeki operayı tekrar kuruyor ,adı "update"