Abi inceleme bekliyoruz.Selam bana yarın bir hatırlatırsanız bu konu ile ilgileneyim
Abi inceleme bekliyoruz.Selam bana yarın bir hatırlatırsanız bu konu ile ilgileneyim
Hocam maalesef burdaki bilgiler tam dogru degil. Çünkü burada UA9700 diye bir seriden bahsedilirken oyle bir seri satisa sunulmadi UA9600 ve UA9800 olarak sunuldu. Bu vesileyle Adem hocama da yeniden hatırlatmış olalım Adem Helvacı43UA9700 49UA9700 55UA9700 Android Vestel Tv
43UA9700 49UA9700 55UA9700 Özellikleri; Giriş çıkış Portları; HDMI IN 4 USB 2 2.0 SCART Via RCA OPTIC OUT 1 PC IN(VGA) VAR ETHERNET GİRİŞİ VAR 1 CI+ Modül GİRİŞİ USB CLONNING YOK RS232 IN VIA SCART YOK HD DVB-T2/C/S2(HEVC) Bağlantı ve Smart Özellikleri; WI FI VAR BLUETOOTH VAR...tavsiyeforumu.com
Yakın zamanda revize eder bahsettiğim ürünlerinde bilgisini eklerimHocam maalesef burdaki bilgiler tam dogru degil. Çünkü burada UA9700 diye bir seriden bahsedilirken oyle bir seri satisa sunulmadi UA9600 ve UA9800 olarak sunuldu. Bu vesileyle Adem hocama da yeniden hatırlatmış olalım Adem Helvacı
Değişik bir soru
Marka VESTEL
x serisinde y modelinde sistem yazılımına girip de ne varsa silebilrmiyiz??
silmek derken sistem den değil de üzerine yüklenen ıvız-zıvır ne varsa ondan bahsediyorum ben?
NF den tutunda ne var alayını tertemiz etmek,monitör gibi olacaktır! bir açılacak bir kapanacak
+settings v.s tabi bütün bunlar olacaktır yok android yok vestelin bilmem ne ıvır zıvır larını çalıştıran
kısaca SMART küllüm kaldırılacaktır!
böylece TV ye sadece harici cihazlar kabul edilecektir+dahili alıcı da devre dışı olacaktır!
Bana o zaman VESTEL Monitör al demeyin o ayrı bir şey!
Hocam maalesef burdaki bilgiler tam dogru degil. Çünkü burada UA9700 diye bir seriden bahsedilirken oyle bir seri satisa sunulmadi UA9600 ve UA9800 olarak sunuldu. Bu vesileyle Adem hocama da yeniden hatırlatmış olalım Adem Helvacı