vestel 75u9520 hızlı sahne ekran buğulanması

K Çevrimdışı

kcobra

Yeni Üye
28 Şub 2021
18
34
50u9500 VA Panel TV'imde de aynı sorun mevcut MEMC açınca. Hem ekran boyutunun küçük olması hem de IPS olmaması sorunun kaynağının panel ya da boyut olmadığını gösteriyor. Sanırım yazılımsal bir durum, çok hareketli sahnelerde araya frame ekleme işlemini beceremiyor görüntünün kaynağı bulanık olduğunda. Ama şöyle bir durum var, MEMC'e bir kez alışınca kapatmak istemiyor insan tüm bu görüntüdeki hatalara rağmen:)

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
166
44
gecmıs olsun bendede 70u9600 vestel tv aldım hareketlı goruntulerde bazen falso verıyor ama oyle sızınkı gıbı asırı dercede degıl ben rahatsız olmuyorum benım memc dusuk sevıyede netflıxde falan hıc sorun yok bedım tv panelı chot panel va.

S Çevrimdışı

Speotrie

Yeni Üye
14 Kas 2022
8
24
Vestel tvlerin her zamanki problemi, yazılımsal olsa gerek. Hareketli görüntü işini beceremiyor malesef bu firma. Yakın zamanda sayısız teknoloji mağazası gezdim yanındaki grundig, tlc, sony vs. tvlere kıyasla görüntü kasıyor gibiydi üst seviye q9900'da dahi. Alt sevşye u9500 9600 ler daha da beterdir muhtemelen. Fiyat nedeniyle vestel alacaktım ama hareketli görüntünün benim gibi konsol kullanan ve spor izleyenler için öneminden dolayı bütçeyi artırıp arçelik a65 c885 siparişi verdim. Gelince bi inceleme yazarım.

Geri
Üst Alt