Vestel 70U9600 Ekran Kırıldı Değişim Mi Onarım mı?

M Çevrimdışı

Memory42

Aktif Üye
16 Nis 2019
50
36
Merhaba değerli forum sakinleri. Kardeşimin evindeki tv'nin ekranı kırılmış. Servisten fiyat almış servis aynı cihazın değişimini tavsiye etmiş. Ayrıca 22bin TL bedel çıkarmıştır. Bu konuda daha uyguna panel değişimi yapabilir miyiz? Yada sizin tavsiyeniz, ilerleyeceğiniz yol ne olurdu? Şimdiden teşekkür ederim.

S Çevrimdışı

sisperdesi 

Aktif Üye
28 May 2022
274
31
Başka marka tv alın. Vestelden uzak durun derdim. Panel değişimi yapılsada kaliteli bir panel olmayacaktır. 70 inch olduğundan yatay ve dikey cof sayısı fazla ve iyi panelleri koymuyorlar artık. 22.000 verip alacağınız yeni vestel içinde geçerli bu.

M Çevrimdışı

Memory42

Aktif Üye
16 Nis 2019
50
36
Peki Bu fiyat skalasında ne tercih edilebilir? Maliyet çok yüksek çünkü

S Çevrimdışı

sisperdesi 

Aktif Üye
28 May 2022
274
31
Güncel model ile değişim mantıklı gibi ayrıca yeniden garanti altında olacağından tercih edilecek gibi model öğrenmeye çalışıyoruz.
Aynı ürünün modelinden ürerim devam ediyor. Fakat yanlış hatırlamıyorsam eskilerinde 20 cof bulunurken ve boe panel üretimiyken şimdikilerde 12 cof veya daha düşük var diye biliyorum. Bu da haliyle daha kısa sürede sorunlar çıkarması demek

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
159
43
Aynı ürünün modelinden ürerim devam ediyor. Fakat yanlış hatırlamıyorsam eskilerinde 20 cof bulunurken ve boe panel üretimiyken şimdikilerde 12 cof veya daha düşük var diye biliyorum. Bu da haliyle daha kısa sürede sorunlar çıkarması demek
Vestel’in bu tvlerinde panda veya chot panel var. Kalitesi de çok yüksek sayılmaz ancak fiyatına göre çok güzel Tv. O fiyata başka Tv bulmak imkansız.

S Çevrimdışı

sisperdesi 

Aktif Üye
28 May 2022
274
31
Bendeki chot paneldi. Hiç boe panele denk gelme imkanınız oldu mu?
Aynı tv bende evimde var şuanda boe panel. En son yazılım güncellemesi geldi mals bağlayınca apple tv aldım taktım. Malum tüm vestel ürünlerim garantisi bitince bozuldu benim. Bir tv kaldı ama onu bozamadılar apple tv sağolsun 😂😂

12 yatay 8 dikey cof var diye biliyorum yanlışım varsa düzeltilsin

Geri
Üst Alt