Vestel 70U9600 Ekran Kırıldı Değişim Mi Onarım mı?

Memory42

Aktif Üye
Puan 18
Çözümler 0
Memory42
Merhaba değerli forum sakinleri. Kardeşimin evindeki tv'nin ekranı kırılmış. Servisten fiyat almış servis aynı cihazın değişimini tavsiye etmiş. Ayrıca 22bin TL bedel çıkarmıştır. Bu konuda daha uyguna panel değişimi yapabilir miyiz? Yada sizin tavsiyeniz, ilerleyeceğiniz yol ne olurdu? Şimdiden teşekkür ederim.

Başka marka tv alın. Vestelden uzak durun derdim. Panel değişimi yapılsada kaliteli bir panel olmayacaktır. 70 inch olduğundan yatay ve dikey cof sayısı fazla ve iyi panelleri koymuyorlar artık. 22.000 verip alacağınız yeni vestel içinde geçerli bu.

Peki Bu fiyat skalasında ne tercih edilebilir? Maliyet çok yüksek çünkü

Peki Bu fiyat skalasında ne tercih edilebilir? Maliyet çok yüksek çünkü
Uygun fiyata kaliteli panel bulmanız zor maalesef.
Yani panel boyutu büyük ama bütçe düşük ise, alacağınız görüntü iyi olmaz.
Kardeşiniz üründen memnun ise, değişim yapsın bence.

Güncel model ile değişim mantıklı gibi ayrıca yeniden garanti altında olacağından tercih edilecek gibi model öğrenmeye çalışıyoruz.

Güncel model ile değişim mantıklı gibi ayrıca yeniden garanti altında olacağından tercih edilecek gibi model öğrenmeye çalışıyoruz.
Aynı ürünün modelinden ürerim devam ediyor. Fakat yanlış hatırlamıyorsam eskilerinde 20 cof bulunurken ve boe panel üretimiyken şimdikilerde 12 cof veya daha düşük var diye biliyorum. Bu da haliyle daha kısa sürede sorunlar çıkarması demek

Cihazın seri numarasını verirseniz panel bilgisine bakalım

Cihazın seri numarasını verirseniz panel bilgisine bakalım
BOE yada CHOT

22000 Liraya 70' Tv alınamayacağı için servisin değişim önerisi uygun görünüyor.

Bendeki chot paneldi. Hiç boe panele denk gelme imkanınız oldu mu?
Aynı tv bende evimde var şuanda boe panel. En son yazılım güncellemesi geldi mals bağlayınca apple tv aldım taktım. Malum tüm vestel ürünlerim garantisi bitince bozuldu benim. Bir tv kaldı ama onu bozamadılar apple tv sağolsun 😂😂

12 yatay 8 dikey cof var diye biliyorum yanlışım varsa düzeltilsin

Vestel’in bu tvlerinde panda veya chot panel var. Kalitesi de çok yüksek sayılmaz ancak fiyatına göre çok güzel Tv. O fiyata başka Tv bulmak imkansız.
70u9600 biz kullaniyoruz ,bizim tv de chot panel var aldigimiz gunden bu yana tık demedi son derece memnunuz parasina gore harika bir urun standart kullaniciyi fazlasiyla tatmin eder.

Geri
Üst Alt