Adem Helvacı
Süper Üye
7400Adem hocam, uzun uzun anlamışsınız emeğinize sağlık, benim sorum kısa ve net, cevabı da çok detaya girmeden yazarsanız çok sevinirim, detaylar kafa karıştırıyor, 6000 tl ye 65ud9860 mı yoksa 7500 tl ye 65ru7400 mü.
7400Adem hocam, uzun uzun anlamışsınız emeğinize sağlık, benim sorum kısa ve net, cevabı da çok detaya girmeden yazarsanız çok sevinirim, detaylar kafa karıştırıyor, 6000 tl ye 65ud9860 mı yoksa 7500 tl ye 65ru7400 mü.
Çok teşekkür ederim hocam.
Çok teşekkür ederim hocam.

Vestel alınacak ve kullanılacak ürün değil arkadaşlar tecrübeyle bunu yaşadım.Ben üç buçuk aydır mücadele veriyorum.Dört TV geldi ve hepsi sorunlu.Arkadaşım bir hafta önce 65 UD 9000 serisi TV aldı ilk akşamdan Wıfı Anakartı arıza yaptı.Simdi oda uğraşıyor haberim olsaydı aldirmazdim.ADO hocam biz ne yapabiliriz bir yol gösterebilir misiniz ?
Ürün inceleme videosu eklendi. ilk metin editlendi.
9860Bir arkadaşım 9860 ile 9500 modeli arasında kararsız kaldı. Sizce hangisini alsın?
Yani film dizi ve spor müsabakaları ağırlıklı bir izleme alışkanlığımız var. İzleme açımızda yani 90 ve 45 derece diyebilirim. Gerek tecrübelerinizi gerekse yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.fikoloji hocam merhaba, TV tavsiye konusu altında da sordum burda da sormak isterim. 2 3 ay içinde 65c inch tv alacağım. Ben fıyat olarak 65UD9860 düşünüyorum bütçem max 6000 TL ve taksitli tabiYani film dizi ve spor müsabakaları ağırlıklı bir izleme alışkanlığımız var. İzleme açımızda yani 90 ve 45 derece diyebilirim. Gerek tecrübelerinizi gerekse yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Çok beğendiğim bir üründü,
Ama Samsung panel açı duyarlı bilgin olsun