Arkadaşlar 8 gündür çözülemeyen bir sorun var 65ua9630 buraya da yazdım andorid TV televizyonu izledik kapattık kapatmayı bir kere bastık kapattık TV normal kapandı iki kere uzunca bastık TV bilgisayar gibi kökten kapandı fakat hangi şekilde kapatirsak kapatalım TV 10dakika sonra stanby lambası yanıp yanıp sönüyor en az 7-8 dakika yanıp yanıp sönüyor bizde servis istedik servis ürünü inceledi genel merkez şunları yapın dedi ses sistemini çıkart dene denendi fabrika ayarlarına döndür denendi hbb kapat denendi şu şekilde kapat denendi bu şekilde kapat denendi sonra sizin evin voltajında sorun vardır ürünü atölyeye alalım oysa ki evde akım korumalı priz var artı olarak 2 TV var smart artı olarak bir sürü elektronik eşya var sorun olsa diğer ürünlerde olur 2 gün TV atolyede kaldı genel merkez aradı bu yanıp yanıp sönme atölyede de oldu bu durum andorid tvlerde normal bir durum bende dedim size yazıklar olsun Media markete gittim dün aksam aynı modelleri orda inceledim böyle bir sorunla karşılaşmadım 90 dakika orda iki 65ua9630 u kapattık açtık bekledik bu hata oluşmadı ne yazılım yuklediler ne karta baktılar öylece normal deyip bıraktılar tek isteğimiz sorunun çözülmesi idi