tuslu tv kumandasi olmadigi icin servis menüsüne giremiyorum daha önce burada sormustum tuslu eski tip kumanda olmadan yapilmayacagini söylemislerdi bu konuda seri numarasi filan paylasilinca bende öyle bilgi edinebilirmiyim diye birdaha sorayim dedimAbi sadece üreticiyi öğrenebilirsiniz servis menüden, geri kalan detayını o şekilde öğrenmenin olanağı yok ne yazık ki.
Diğer konuda ise üretim yerinin fark ettiği konusunda sizinle aynı düşüncedeyim ama %100 tek etken o olmuyor.
Mesela Samsung ürünlerin ithal gelenlerinde her 100 üründen 60 70 i bulutlanma sorunlu ise, Sunny fabrikalarında montajlananların 80 95 i bulutlanmalı gibi düşünün
üretim yeri ile ilgilide söyle birsey olabilir türkiyeyse ihrac edilen ürünlerin üretim/montaj kalitesi avrupaya ihrac edilenlerden daha farkli olabilir
ayakkabi konusunda söyle birsey okumustum nike gibi firmalar asya ortadogu ülkelerine göndercegi ürünleri cindeki fasonlara yaptiriyor avrupa amerika gibi ülkelere gidecek olan ürünleri görece daha kaliteli isciligi olan vietnam endenozya vs ülkelere yaptiriyor ayni zamanda ayakkabinin tasarimi ayni olsa bile kullanilan materyaller de farkli olabiliyor
bu konuda veya baska konularda paylasilan fotograflarla benim tv yi kiyasliyorum arada daglar kadar fark var ki benim tv orta seviye bir tv den bahsediyoruz üst seviye cok pahali süper özellikli birsey degil
bir film actim ilk baslangictaki karanlik sahnede durdurdum tv nin yeri belli olmuyor modemden gelen isign oldugu taraf biraz belirgin orayi isaretledim
whatsapp den standart ayarlarda cektigim fotograf fotografla gercek görüntü arasinda aydinlik farki yok karanlik sahnede filmi durdurdugumda tv kapali gibi oluyor