vestel 65u9500 vs 65u9400

F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
39
İşte önemli olan bu kardeş her şeyin çözümü var yani üründe problem var servis raporu var aldığın yer de iade alıyor yeter ki çözüm olsun onemli olan bu birazdan seri numarası gelecek hepsi buradadan LG yada samsung panel çıkarsa bu TV nin beni çok uzecegini tahmin etmiyorum ayrıca aynı sorun yine çıkarsa belgenilir gerekiyorsa iadeye gidilir LG Samsung alıp güle güle kullanmanı temenni ediyorum kardeş bütçe müsaitse almak mantıklı ama tüm TV lerin ömrü aşağı yukarı 5 yıl hepimiz için hayırlı olsun
seri nosunu öğrenebiliyor muyduk almadan önce bilmiyordum...valla ben 2012 de panasonic almıştım 102 ekran hala taş gibi 8 sene olmuş

K Çevrimdışı

Kaplan24

Aktif Üye
30 Eki 2020
115
38
seri nosunu öğrenebiliyor muyduk almadan önce bilmiyordum...valla ben 2012 de panasonic almıştım 102 ekran hala taş gibi 8 sene olmuş
2013 Vestel 40 inç TV halen çalışıyor bir tornivada görmedi yazlık evde sobalı odada çalışıyor tozun içinde ama ekran tertemiz LG panel kullanılmış çok araştırdım kardeş yeni üretimler hangi marka olursa olsun vasat bir LG ile bir Vestel arcelik i zaten kıyaslamiyorum zaten fiyatlar da farklı özet olarak eski kalite artık hiç bir markada yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uei
Ürün faturalanmasi gerçekleşince seri numarası görünüyormus hepsi burada mail atacak burdan bakacaz panele

Geri
Üst Alt