Vestel 65u9500 bazı wifileri görmeme sorunu (çözüldü)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
sorun devam etmekte, başka önerisi olan varmı ?
PC,ye team viewer kur dm,den ID- şifre ver modem ara yüzüne girip modem ayarlarını kontrol edeyim istersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

modemlerin tam modelini yazarmısın ona göre bakıyım

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
biliyorum elbette, accespoint olarak ayarlandı :)
wifi adını değiş şifreyi 9 karekter yap birde hangi modeme bağlantı yaptın o modemin modelini yaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

modem ara yüzünde router görünüyor mu?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
şifre 8 karakterden fazla, diğerinde ne dediğnizi anlamadım.
Kullandığın modemin modelini sordum en basindan hangi modem diye sen dışardan bilgisayarcı getir baktır senin iş burdan cozulmez

K Çevrimdışı

kacr2828 

Aktif Üye
28 Mar 2021
176
27
Arkadaşlar sorunu buldum ve çözdüm, burayada yazayım beni baya bir uğraştırdı başkası uğraşmasın, sorun aslında çok basitmiş, wifi ismindeki karatker sayısını 8'e indirdim ve türkçe karakter ile sembol karakterlerini kullanmadım gördü. bu mesajı ilk mesaja sabitleyebilirler isterlerse yönetici arkadaşlar. konuya cevap veren arkadaşlara teşekkürler...

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Arkadaşlar sorunu buldum ve çözdüm, burayada yazayım beni baya bir uğraştırdı başkası uğraşmasın, sorun aslında çok basitmiş, wifi ismindeki karatker sayısını 8'e indirdim ve türkçe karakter ile sembol karakterlerini kullanmadım gördü. bu mesajı ilk mesaja sabitleyebilirler isterlerse yönetici arkadaşlar. konuya cevap veren arkadaşlara teşekkürler...
konu başlığı düzenlendi çözüm ilk mesaja eklendi.:ok

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
wifi ye verdiğin ismi değiştir

wifi adını değiş
iki kere değiştir demişim :kiskis

Geri
Üst Alt