Vestel 65u9500 bazı wifileri görmeme sorunu (çözüldü)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kacr2828
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sorun devam etmekte, başka önerisi olan varmı ?
PC,ye team viewer kur dm,den ID- şifre ver modem ara yüzüne girip modem ayarlarını kontrol edeyim istersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

modemlerin tam modelini yazarmısın ona göre bakıyım

PC,ye team viewer kur dm,den ID- şifre ver modem ara yüzüne girip modem ayarlarını kontrol edeyim istersen

modemlerin tam modelini yazarmısın ona göre bakıyım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

modem bu, olur valla teamviever ile bakabilirseniz sevinirim.

yalnız bu modem değil router bu modeme kablolu yada kablosuz olarak tanımlaman lazım kurulum hatası var wifi şifren en az 9 karakter olmalı modem olmadan tek başına kullanılmaz
biliyorum elbette, accespoint olarak ayarlandı :)

biliyorum elbette, accespoint olarak ayarlandı :)
wifi adını değiş şifreyi 9 karekter yap birde hangi modeme bağlantı yaptın o modemin modelini yaz

modem ara yüzünde router görünüyor mu?

wifi adını değiş şifreyi 9 karekter yap birde hangi modeme bağlantı yaptın o modemin modelini yaz

modem ara yüzünde router görünüyor mu?
şifre 8 karakterden fazla, diğerinde ne dediğnizi anlamadım.

Arkadaşlar sorunu buldum ve çözdüm, burayada yazayım beni baya bir uğraştırdı başkası uğraşmasın, sorun aslında çok basitmiş, wifi ismindeki karatker sayısını 8'e indirdim ve türkçe karakter ile sembol karakterlerini kullanmadım gördü. bu mesajı ilk mesaja sabitleyebilirler isterlerse yönetici arkadaşlar. konuya cevap veren arkadaşlara teşekkürler...

Arkadaşlar sorunu buldum ve çözdüm, burayada yazayım beni baya bir uğraştırdı başkası uğraşmasın, sorun aslında çok basitmiş, wifi ismindeki karatker sayısını 8'e indirdim ve türkçe karakter ile sembol karakterlerini kullanmadım gördü. bu mesajı ilk mesaja sabitleyebilirler isterlerse yönetici arkadaşlar. konuya cevap veren arkadaşlara teşekkürler...
konu başlığı düzenlendi çözüm ilk mesaja eklendi.:ok

wifi ye verdiğin ismi değiştir

wifi adını değiş
iki kere değiştir demişim :kiskis

Geri
Üst Alt