Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 65QA9700 model tv sahibiyim. LG sn4 soundbari hdmi arc üzerinden ağladığımda, bağlantı oluyor fakat ses gelmiyor. Tüm ayarlar da doğru görünüyor. Optik çıkışta problem yok fakat arc tarafında ses alamadım. Atladığım bir yer mi var acaba?
Arkadaşlar, mutlu son Nasıl çözdüğümü bilmiyorum fakat sistemi komple kapattıp, bağlantıları söktüm. Sonrasında bağlantıları tv kapalıyken yapıp, tvyi öyle açtım ve çalıştı.
Arkadaşlar, mutlu son Nasıl çözdüğümü bilmiyorum fakat sistemi komple kapattıp, bağlantıları söktüm. Sonrasında bağlantıları tv kapalıyken yapıp, tvyi öyle açtım ve çalıştı.
Eee ne demiş ünlü bir düşünür; "Bir kapat aç bakalım, muhtemelen düzelir." (Ben Türk düşünür diyecektim ama aynı espriyi Skyscraper filminde Dwayne Johnson da yapınca)