C
chaos knight
Aktif Üye
- 26 Şub 2019
- 141
Merhaba arkadaşlar, daha önce Toshiba 65X9763 Oled tv sahibiydim. Ancak bazı problemlerden dolayı Vestel değişim önerdi, ben de kabul ettim. Eski tv'nin yerine Vestel 65O9900 gönderdiler. Cihazın kurulumu bugün yapıldı. 65O9900 genelde piyasada bulunmayan bir tv, en son bir online alışveriş sitesinde vardı. Evet cihazda henüz anakarta bakmadım ama mb 130e olduğunu söylediler. Cihazın kutusunun videosunu çekmiştim, eğer moderatör açısından sıkıntı yoksa youtube linkini buraya ekleyebilirim. Çünkü kutu üzerinde cihazda ne olduğu yazıyor. Cihazı Toshiba ile karşılaştırırsam panel ve görüntü kalitesinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ancak kumandası Toshibanın kumandası gibi işlevsel değil. Özellikle CEC fonksiyonu açıkken görüntü ayarlarını bu cihazda yapmak bir hayli zor. Ancak kumanda üzerinde boş 2 tane tuş var, bu tuşlara istediğimiz fonksiyonu ekleyebilirz diye düşünüyorum. Kutusu açılmadan kısa bir video çekmiştim, buraya bırakıyorum. Daha sonra menü ve görüntü kalitesi ile ilgili bir video daha ekleyeceğim. Sorularınız olursa her zaman cevaplamaya hazırım.
Daha önce istenmişti, menü detaylarınıda buraya ekleyeyim.
Şuraya da bir gece çekimi ekleyelim. Umarım size panel kalitesi ve tv hakkında bilgi verir. Panelin parlaklığı bence gayet başarılı. Renkler çok güzel.
Bu arada tv deki yazılım sürümünü menüden fotoğraf çektim ordan da görebilirsiniz.
Şuraya da bir dolby vision performansı ekleyelim:
Arkadaşlar tekrar merhaba, Tv'nin gündüz çekimlerini içeren detaylı bir inceleme hazırladım. Bazı sahnelerde sansür var şimdiden rahatsızlık için özür dilerim Umarım alacak arkadaşlara fikir verir, şimdiden iyi seyirler.
Arkadaşlar yoğun eleştiriler üzerine 1080P bir video hazırladım tv ile ilgili. Video gündüz çekimini içeriyor. Youtube önceki videoyu banladığı için ilgili kısmı keserek yeni bir video hazırladım Şimdiden iyi seyirler
Daha önce istenmişti, menü detaylarınıda buraya ekleyeyim.
Şuraya da bir gece çekimi ekleyelim. Umarım size panel kalitesi ve tv hakkında bilgi verir. Panelin parlaklığı bence gayet başarılı. Renkler çok güzel.
Bu arada tv deki yazılım sürümünü menüden fotoğraf çektim ordan da görebilirsiniz.
Şuraya da bir dolby vision performansı ekleyelim:
Arkadaşlar tekrar merhaba, Tv'nin gündüz çekimlerini içeren detaylı bir inceleme hazırladım. Bazı sahnelerde sansür var şimdiden rahatsızlık için özür dilerim Umarım alacak arkadaşlara fikir verir, şimdiden iyi seyirler.
Arkadaşlar yoğun eleştiriler üzerine 1080P bir video hazırladım tv ile ilgili. Video gündüz çekimini içeriyor. Youtube önceki videoyu banladığı için ilgili kısmı keserek yeni bir video hazırladım Şimdiden iyi seyirler
Son düzenleme: