F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 6 Nis 2020 #15 istlu34' Alıntı: Ekledim hocam bide bu TV mause ve klavye kullaniliyomu bulamadim☺ Genişletmek için tıkla ... mevcut zaten sizde
istlu34' Alıntı: Ekledim hocam bide bu TV mause ve klavye kullaniliyomu bulamadim☺ Genişletmek için tıkla ... mevcut zaten sizde
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 6 Nis 2020 #16 istlu34' Alıntı: Slm bu TV de Bluetooth bulamadım bide bu TV mause ve klavye eklenmiyor veya ben bulamadım☺☺ Genişletmek için tıkla ... bluetooth menü > ses ayarları> bağlı cihazlara giriniz. klaye mause için net şu uyar demek zor denemek lazım.
istlu34' Alıntı: Slm bu TV de Bluetooth bulamadım bide bu TV mause ve klavye eklenmiyor veya ben bulamadım☺☺ Genişletmek için tıkla ... bluetooth menü > ses ayarları> bağlı cihazlara giriniz. klaye mause için net şu uyar demek zor denemek lazım.
K Çevrimdışı Krm28 Yeni Üye 26 Nis 2020 2 32 26 Nis 2020 #17 Merhabalar ben de bu tv yi almak istiyorum ama iptv sorunsuz calisiyor mu hocam siz yapabildiniz mj ben de iptv kullanicam çunku
Merhabalar ben de bu tv yi almak istiyorum ama iptv sorunsuz calisiyor mu hocam siz yapabildiniz mj ben de iptv kullanicam çunku
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 27 Nis 2020 #18 Krm28' Alıntı: Merhabalar ben de bu tv yi almak istiyorum ama iptv sorunsuz calisiyor mu hocam siz yapabildiniz mj ben de iptv kullanicam çunku Genişletmek için tıkla ... sorunsuz istiyorsanız android box alınız. sorunsuz dersek yalan olur he ben bu güne kadar bi kaç sefer harici sorun yaşamadım.
Krm28' Alıntı: Merhabalar ben de bu tv yi almak istiyorum ama iptv sorunsuz calisiyor mu hocam siz yapabildiniz mj ben de iptv kullanicam çunku Genişletmek için tıkla ... sorunsuz istiyorsanız android box alınız. sorunsuz dersek yalan olur he ben bu güne kadar bi kaç sefer harici sorun yaşamadım.