slm hocam vewd uygulaması yok guncelleme mı gerekıyoo acama yardımcı olursan sevınırımtelevizyonunuz android tabanli degil smart tv bolumune girin vewd uygulamasi uygulama ekle sekmesinden arama bolumune ssiptv yazin yukle sekmesi ve favorilere kaydedin izleme listesi ekleme konusu biraz karisik ssiptv nin web sayfasina listenizi yukleyeceksiniz ve ayni internet agindaki televizyonunza otomatik yuklenecek youtube da videolari mevcut oradan yardim aliniz
Sizede ismi app Store'de olabilirslm hocam vewd uygulaması yok guncelleme mı gerekıyoo acama yardımcı olursan sevınırım
Sizede ismi app Store'de olabir slm hocamm ss iptv ındıremıyom ayarlar bolumune bı turlu gıremedım o koda ulasamıyom 544 xxxxxxxx tlf no
tv yenı geldı cekırdek yazılımı mb230 atmama gerek varmı cok bı degısıklık olurmu tskleruygulamalarda Appstore basligi altinda var zaten uygulama
Ben memnun kalmadim görüntü performansi kötü oldugu icin ilk sürüme döndüm.Su anda full yazilim bütün markalar icin mevcut degil beklemenizi öneririm.mb230 atmama gerek varmı
Smart tuşuna basıp resim eklermisinizTelefon numarası yayınlamıyalım.
Ok hocam yüklerim biraz sonra tsklerSmart tuşuna basıp resim eklermisiniz
Ok hocam yüklerim biraz sonra tskler
Smart tuşuna basıp resim eklermisiniz
Ekledim hocam bide bu TV mause ve klavye kullaniliyomu bulamadimSmart tuşuna basıp resim eklermisiniz
Slm bu TV de Bluetooth bulamadım bide bu TV mause ve klavye eklenmiyor veya ben bulamadımtelevizyonunuz android tabanli degil smart tv bolumune girin vewd uygulamasi uygulama ekle sekmesinden arama bolumune ssiptv yazin yukle sekmesi ve favorilere kaydedin izleme listesi ekleme konusu biraz karisik ssiptv nin web sayfasina listenizi yukleyeceksiniz ve ayni internet agindaki televizyonunza otomatik yuklenecek youtube da videolari mevcut oradan yardim aliniz
kablosuz klavye mausun alicisini usb girisine takin otomatik goruyor sayenizde ilk kez deneyip ogrendim play storeden bu uygulamayi indirip tv nizi esleyerek akilli telefonunuzu klavye ve mause olsrak da kullanabilirsinizSlm bu TV de Bluetooth bulamadım bide bu TV mause ve klavye eklenmiyor veya ben bulamadım☺☺