teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,102
- 65
Abi bu kodlu üründen bende var düğünden sonra kullanıcam inşallah fakat şunu sormak istiyorum. ...
Oooo sevgili devrimeren ,hayırlı olsun şimdiden bakayım

Abi bu kodlu üründen bende var düğünden sonra kullanıcam inşallah fakat şunu sormak istiyorum. ...
Oooo sevgili devrimeren ,hayırlı olsun şimdiden bakayımnerede yapacaksın düğünü ,İzmir olsa baskın yapardık
![]()
Abi bu kodlu üründen bende var düğünden sonra kullanıcam inşallah fakat şunu sormak istiyorum. Yeni üretimleri mevcut ve sanırım hala üretiliyor ve çokta güzel bir model ama neden arama motoruna modeli yazınca hiç bir yerde yeterince göremiyoruz. Özellikle Vestelin kendi sitesine baktım orda bile yok. Acaba tutulmadımı bu model yada zamanında çok iyi reklam yaptılarda şimdi gerekmi duymuyorlar
mb130e bulmanız zorbugun servise sordum MB120 anakart kullanılmıs sizinde önceki konularda tavsiye ettiginiz bir anakarttı ama yine de MB130E olmasini isterdim
Nedir canınızı bu kadar sıkan sorunlarYaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Bu ürün pramid' in tepesi falan değil. Çok net söylüyorum. Berbat..... Haa belki bu başlık açıldığında piyasada satılan 55ud9650' ler pramid' in tepesi idi ama şuan satışta olanlar pramid' in dibi...![]()
Hayırlı olsun detaylı bilgiyi kullandıkça yazarsanız sevinirizÜrünü 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir sorun yok.Görüntü kalitesi fena gelmedi.smart programlar hızlı değil ama seri.youtubede ultra hd yayınlar epey iyi ama indirdiğim filmlerde o kaliteyi yakalayamadım.kullandıkça deneyimlerimi aktaracağım.belki video çekerim.