ŞU AN YÜKLÜ SÜRÜMÜN NEDİR BİR DE ONA BAKARMISIN RİCA ETSEM.
Uygulama sürümğ olarak V.4.12.0.0 yazıyor hocam
Yazılım yükseltme olarakta V.5.7.3.2
ŞU AN YÜKLÜ SÜRÜMÜN NEDİR BİR DE ONA BAKARMISIN RİCA ETSEM.
Ado hocam 55UD9360 tan sonra değişim olarak 9650 geldi. Genel olarak arasında kasa dışında pek fark yok. SMR de 2200 hz olamasına rağmen ben fark göremedim. Genel olarak sorunsuz çıktı şükür ürün. Lakin bir sorun olarak 9360 ta internet hız testi yaptığımda 10 - 20 mb arası çıkarken bunda modem de tv nin hemen altında olmasına rağmen 5-6 mb anca çekiyor olarak gözüküyor. Bunun neden ne olabilir hocam var mıdır bu konuda bir görüşünüz. Lakin kaliteli video izlemede sıkıntı çekiyorum.
Nasıl hocam çok fazla mı? Bende de biraz bulutnma var ama normal va ekranda oluyo o kadar görüntü kalitesini normalde etkilemiyo. Işık sızması köşelerden olur çok mu fazla bende de sağ alt köşede çok azcık var gibi tam teşhis koyamıyom net.Tv de siyah ekranda ışık sızmaları var bu tv direk led mi edge led mi?
Bu Vestelin Tv modellerini bi anlamadım, 9650 şu an yok ama 9360 hala sitesinde var, bi de 9460 var... 9360 ve 9460 arasında 1000 tl var peki ne fark var bilen var mı ? bir de 9650 bulursak bu üç model arasından hangisini alalım ?
bayi ile internet fiyatı arasında büyük fark var , eğer. Bayi den taksitli alirsanız fark daha da büyüyor ,benim net üzerinden aldığım TV 3200₺ bayi de peşin 4000₺ idi. taksitli fiyatı daha fazlaydı. Ben gitti gidiyor almıştım sorunsuz şekilde geldi Vestel o gün kurulumu yaptıSayın arkadaşlarım. Elimden gelene kadar okumaya çalıştım başlığımızı. Bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
55 inç civarında bir TV almak istiyorum. Vestel UD9360 ve Samsung NU8000 arasındaydım. Samsung da alabilirim ama biraz fazla zorlamış olurum bütçemi.
Kullanımım ve beklentilerim şöyle.
Çoğunlukla Netflix'ten ve USB üzerinden filmler - diziler izlemek istiyorum. Xbox One'ım var. Onu da bağlayıp oyun oynayacağım, ancak o kadar efsane input lag olsun olmasın gerekmiyor. Bana büyük sorun çıkarmayacak bir TV, canlı renkler ve her tarafı parlama yapmayan bir ekran gerekli.
Ayrıca duruma göre PC'mi bağlayıp PC'deki filmleri izlemeyi - PC oyunlarımı 1080P-4k arası oynamayı düşünüyorum.
Arada kaldığım ürünler şöyle oldu
Vestel 55UD9360
Vestel 55UD9650
Samsung 55NU8000
Görüşleriniz bilgileriniz için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Saygılarımla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir diğer soracağım soru, bu Vestel televizyonları nereden alalım, nasıl yapalım? İnternet üzerinde genelde hepsiburada'da görüyorum uygun fiyatlarını.
An itibariyle UD9360 3700 TL, UD9650 de 4000 TL seviyelerinde.
Acaba bayilere gidip mi sormak gerekli. Alan arkadaşlarımın görüşleri, aldıkları yerler nelerdir. Çok teşekkür ederim.