kesinlikle tavsiye ediyorum. emin olun doğru yoldasınız.Komutanın emriyle benim rota da 9650 kaymaya başladı. Takipteyim
kesinlikle tavsiye ediyorum. emin olun doğru yoldasınız.Komutanın emriyle benim rota da 9650 kaymaya başladı. Takipteyim
Gelişmeleri bekliyoruz...Ado hocamın tavsiyesiyle 3 ağustos tarihinde n11 de indirime giren fiyatından dolayı( 2533 tl) büyük tartışmalar yaratan (teşhirdir, ihraçtır,9650 değildir 9650t modelidir v.s) derken her ne pahasına olursa olsun alıp kullanıcam diye tv yi almıştım elime ulaştığında kontrol ettik ve mb120 karta sahip ilk üretimlerden vestel 55ud9650 ulaşmıştı bir miktar bulutlanma ve bir kaç ölü piksel hatasına rağmen iade etmeyip tv görüntüsünü ve kalitesini çok beğenmiş ve kullanmayı tercih etmiş ve 7 ağustos tarihinde 19.sayfada izlenimlerimi forumda paylaşımda bulunmuştum her şey yolunda ve çok uygun bir fiyata mükemmel bir tv ye sahiptim fakat daha ilk hafta sonunda bir anda tv de. görüntü gitti ses var görüntü yoktu, hiç üzülmedim, hiç canım sıkılmadı aksine sevindim diyebilirim çünkü burda Ado hocam gibi bir dost ve servis olarak çok güvendiğim vestel servisi var...burda nokta koyup sizi biraz merakta bırakıp gelişmeleri sonra yazmak istiyorum....
Bildiğim kadarıyla tüm yeni vestel modelleri 4 çekirdekCanciger bey 9650t modeli işlemcisi kaç çekirdektir
4 çekirdekCanciger bey 9650t modeli işlemcisi kaç çekirdektir
9650t modelinde hdr var mı.
Ado hocamın tavsiyesiyle 3 ağustos tarihinde n11 de indirime giren fiyatından dolayı( 2533 tl) büyük tartışmalar yaratan (teşhirdir, ihraçtır,9650 değildir 9650t modelidir v.s) derken her ne pahasına olursa olsun alıp kullanıcam diye tv yi almıştım elime ulaştığında kontrol ettik ve mb120 karta sahip ilk üretimlerden vestel 55ud9650 ulaşmıştı bir miktar bulutlanma ve bir kaç ölü piksel hatasına rağmen iade etmeyip tv görüntüsünü ve kalitesini çok beğenmiş ve kullanmayı tercih etmiş ve 7 ağustos tarihinde 19.sayfada izlenimlerimi forumda paylaşımda bulunmuştum her şey yolunda ve çok uygun bir fiyata mükemmel bir tv ye sahiptim fakat daha ilk hafta sonunda bir anda tv de. görüntü gitti ses var görüntü yoktu, hiç üzülmedim, hiç canım sıkılmadı aksine sevindim diyebilirim çünkü burda Ado hocam gibi bir dost ve servis olarak çok güvendiğim vestel servisi var...burda nokta koyup sizi biraz merakta bırakıp gelişmeleri sonra yazmak istiyorum....
Acaba nedir nedir ?