Vestel 55ud9200

CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
42
Selam, F fikoloji güncellemek gerekiyor doğru mu,görsel ekledim,servisemi güncelletelim,forumdan mı yapalım bu işlemi,teşekkürler.

90354720-899E-4435-89F6-9AE547B396D1.jpg
F fikoloji Merhaba,bu konu hakkında sizlerden dönüş beklemekteyiz,güncelleme konusunda bizleri aydınlatabilirseniz o yönde ilerleyelim,ekran görüntüsündeki sürüm eski midir,teşekkürler.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
42
Bende suan V5.7.20.0 var ama sorunlar saydigimiz sekilde
P Pirkal Selam,dün güncelleme sağladım ben,güncellemeden sonra ortalama 4-5 saat kullanmışızdır tvyi,biraz daha süre sonra tam anlaşılır ancak yine de gözle görülür performansta artış mevcut,güncelleme yapmanızı tavsiye ederim bende.

P Çevrimdışı

Pirkal

Yeni Üye
17 Nis 2019
13
33
P Pirkal Selam,dün güncelleme sağladım ben,güncellemeden sonra ortalama 4-5 saat kullanmışızdır tvyi,biraz daha süre sonra tam anlaşılır ancak yine de gözle görülür performansta artış mevcut,güncelleme yapmanızı tavsiye ederim bende.
Selamlar, Peki guncelleme tv'nin kendisinde var mi sürüm, yeni sürümü icin tarama yaptim bulamadi, guncellemeyi siz mi yaptiniz, servis mi? Ya da bizim yapmamiz vestel sikinti cikariyor mu?

CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
42
Selamlar, Peki guncelleme tv'nin kendisinde var mi sürüm, yeni sürümü icin tarama yaptim bulamadi, guncellemeyi siz mi yaptiniz, servis mi? Ya da bizim yapmamiz vestel sikinti cikariyor mu?
Selam, P Pirkal ,kendim güncelledim,3 mesaj yukarıda EXcomZkko yardımcı oldu,yeni yazılımı bulacağın linki paylaşmış zaten,ordan indirip zipli dosyayı pc de bir yere çıkarın,usb fat32 olarak biçimlendirilmiş içinde hiçbir dosya olmayan bir usb ye zipten çıkmış halini atın,tv açıkken usb takın,sonra menü 1525 yapın yeni güncelleme yapılsınmı diye soracak evet deyin,yükleyecek sonra tv kapanacak,kapandığında usb çıkarın,tv nin açılması 3-4 dk sürebilir sonra güncellenmiş olarak açılacak.vestel e bu konu için servis istiyorum desende mail adresinize güncelleme dosyasını atıp nasıl kurulacağının talimatını gösteren pdf gönderiyorlarmış,belki çok ısrar edilirse servis gelip günceller ama hiç vakit kaybına gerek yok basit bi işlem.

P Çevrimdışı

Pirkal

Yeni Üye
17 Nis 2019
13
33
Selam, P Pirkal ,kendim güncelledim,3 mesaj yukarıda EXcomZkko yardımcı oldu,yeni yazılımı bulacağın linki paylaşmış zaten,ordan indirip zipli dosyayı pc de bir yere çıkarın,usb fat32 olarak biçimlendirilmiş içinde hiçbir dosya olmayan bir usb ye zipten çıkmış halini atın,tv açıkken usb takın,sonra menü 1525 yapın yeni güncelleme yapılsınmı diye soracak evet deyin,yükleyecek sonra tv kapanacak,kapandığında usb çıkarın,tv nin açılması 3-4 dk sürebilir sonra güncellenmiş olarak açılacak.vestel e bu konu için servis istiyorum desende mail adresinize güncelleme dosyasını atıp nasıl kurulacağının talimatını gösteren pdf gönderiyorlarmış,belki çok ısrar edilirse servis gelip günceller ama hiç vakit kaybına gerek yok basit bi işlem.
Cok tesekkur ettim, eyvallah.

P Çevrimdışı

Pirkal

Yeni Üye
17 Nis 2019
13
33
Tvyi açınca kendini kapatıp tekrar açma olayına ben de birkaç defa şahit oldum. Aynı şekilde, kumandaya da biraz geç tepki veriyor gibi. Ama youtube'da şimdilik herhangi bir sıkıntı yok gibi.
Vestel 55ud9200 kumanda sorunu vardi kanal degisim tuslarina sert basmak gerekiyor yoksa tepki vermiyor, kumandayi degistirdim yeni kumanda aldim 1 ay olmadan bu kumanda da ayni sorunu verdi sebebini anlamadim, bi oncekini kumandada sandim ama bu da oyle oldu, boyle sorum yasayan var midir?

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
508
41
P Pirkal Kumandalar biraz sıkıntılı. Benim eski kumanda o kadar tepkisizdi ki ben televizyonda yazılımsal sıkıntılar var sanıyordum. Sonra servisten kumandayı yenisiyle değiştirince TV kendine geldi. Ama bir süre sonra bu kumanda da nazlanmaya başlarsa şaşırmam.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt