Vestel 55UD8400 Öneri...

Google Çevrimdışı

Google

Yeni Üye
16 Nis 2018
34
43
Merhaba arkadaşlar playstation cafem için Vestel 55UD8400 almayı düşünüyorum tv'lerden fazla anlamıyorum bu konuda sizin öneri ve fikirlerinize ihtiyacım var bu tv hakkında ne düşünüyorsunuz ? veya önerebileceğiniz başka bir model varmı.

Şimdiden teşekkürler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamlar Kardeşim.

Gerek panel yapısının IPS olması, gerekse yazılımsal uygulama olan SMR değerinin 1000hz olması nedeniyle bu ürün sizin beklediğiniz performansı vermeyecektir diye düşünüyorum.

Google Çevrimdışı

Google

Yeni Üye
16 Nis 2018
34
43
Selamlar Kardeşim.

Gerek panel yapısının IPS olması, gerekse yazılımsal uygulama olan SMR değerinin 1000hz olması nedeniyle bu ürün sizin beklediğiniz performansı vermeyecektir diye düşünüyorum.
Peki abi 55 inç olarak hangi tv önerirsiniz ? 10 adet alacağım için yanlış karar vermek istemiyorum .

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Peki abi 55 inç olarak hangi tv önerirsiniz ? 10 adet alacağım için yanlış karar vermek istemiyorum .

Mantık olarak yaklaşıyorum konuya

Panel tipin VA olmalı.

TV de smart antin kuntin hiç bir şey olmamalı ki işlemci gücü ve yazılım stabilitesi bu angaryalara bölünmemeli.

Her ne kadar yazılımsal varyasyonlara çok itibar etmesek de yine de varlıklarının avantajını gözardı edemediğimizden dolayı mümkünse SMR değeri olabildiğinin ve bütçenin elverdiğinin en üst seviyelerinde olmalı.

Garanti süresinde 3 yıl avantajını kullanmak isterim bu nedenle ya ARÇELİK ya da VETSEL üretimindeki ürünlerden olmalı.

Ana markalara marka değeri ödemek anlamsız olacağından dolayı aynı özelliklere hazi alt markalardan olmalı.

Eğer performans konusunda bize sorun çıkartmayacağını bildiğimiz bir model ise smart vs olması bizim için dert olmamalı.

vs vs

Mutabıksak bu doğrultuda araştırma yapalım, mutabık değilsel sizin için uygun olmayan maddeleri söyleyin ona göre araştırma yapalım :ok

Google Çevrimdışı

Google

Yeni Üye
16 Nis 2018
34
43

Panel tipin VA olmalı.

TV de smart antin kuntin hiç bir şey olmamalı ki işlemci gücü ve yazılım stabilitesi bu angaryalara bölünmemeli.

Her ne kadar yazılımsal varyasyonlara çok itibar etmesek de yine de varlıklarının avantajını gözardı edemediğimizden dolayı mümkünse SMR değeri olabildiğinin ve bütçenin elverdiğinin en üst seviyelerinde olmalı.

Garanti süresinde 3 yıl avantajını kullanmak isterim bu nedenle ya ARÇELİK ya da VETSEL üretimindeki ürünlerden olmalı.

Ana markalara marka değeri ödemek anlamsız olacağından dolayı aynı özelliklere hazi alt markalardan olmalı.

Eğer performans konusunda bize sorun çıkartmayacağını bildiğimiz bir model ise smart vs olması bizim için dert olmamalı.

vs vs

Mutabıksak bu doğrultuda araştırma yapalım, mutabık değilsel sizin için uygun olmayan maddeleri söyleyin ona göre araştırma yapalım :ok

Merhaba abi . Elimde daha önce aldığım ve şuan halen kullanmakta olduğum Vestel 55FA7300 full hd smart led var bu tvlerden memnunum şimdilik.
Daha sonra HDR için aldığım 55ud9300 4K tv'den HDR için hiç memnun kalmadım .
Şuan yine 4k tv alacağım ve vestel harici alamayacağım için vestele öncelik veriyorum. SMR ve VA panel özelliklerinden anlamıyorum o yüzden sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var .
Vestel olarak mesela bu dediğiniz özellijkte hangi tv var ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba abi . Elimde daha önce aldığım ve şuan halen kullanmakta olduğum Vestel 55FA7300 full hd smart led var bu tvlerden memnunum şimdilik.
Daha sonra HDR için aldığım 55ud9300 4K tv'den HDR için hiç memnun kalmadım .
Şuan yine 4k tv alacağım ve vestel harici alamayacağım için vestele öncelik veriyorum. SMR ve VA panel özelliklerinden anlamıyorum o yüzden sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var .
Vestel olarak mesela bu dediğiniz özellijkte hangi tv var ?

Hmmm öncelikle AUO panelli 55'' TV bulabilirmiyim onu araştırayım, Ne kadar zamanımız var karar vermek için?

I Çevrimdışı

isyan34

Yeni Üye
27 Ara 2018
17
54
Sayfalar dolusu 55UD ürün araştırdım ve sonuç olarak UD lerin hiç birisinde AUO panel yok.
Daha sonra bir fırsatımda da UB leri araştıracağım :ok
abi 55ud8400(fiyat 3.607 tl) mü önerirsin yoksa 55ud9300(3.482tl) mü önerirsin ? sebepleri nelerdir abi önerdiğinin
tv babam için günlük tv izleyecekler arada bir telefon bağlanır tv ye o kadar?

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

CanMurat 

Aktif Üye
26 Eki 2018
263

Panel tipin VA olmalı.

vs vs

Vestel'in güncel UD serisi ve diğer markalardaki türevlerine baktığımızda hem 4k olan, hem smart olmayan,VA bir tek 6300 serisi (HDR yok) var diye biliyorum. HDR'li modellerin hepsi smart.
Saygılarımla,
Tereciye Tere Satan Adam

Not: Adem Bey, fırından yeni çıkan 49UD8350,8450,8500 serileri ile ilgili bilgilendirmeler sizin de daha önce belirttiğiniz gibi çok kısıtlı. F fikoloji sağolsun; katalogları birşekilde temin edip bizlerle paylaştı fakat katalog içeriği de yetersiz. Yeni çıkan ürünlerle ilgili detaylı inceleme yapacağını belirtmiştin fakat yoğunluğundan onlara ne zaman sıra gelir; meçhul. Kağıt üzerinde ürünlerle ilgili bilgilere ulaşabiliyor musun?
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-49ud8350-ozellikler.3188/page-4#post-64834

O Çevrimdışı

oates55

Aktif Üye
13 Kas 2018
56
54
10 yıldır kullandığım 40 ınc samsung vardı küçük odaya aldım.yerine salona 55ud8400 aldım şimdilik çok ama çok memnunum.hiç beklemediğim kadar performansı yüksek çıktı.

I Çevrimdışı

isyan34

Yeni Üye
27 Ara 2018
17
54
ado hocam
abi 55ud8400(fiyat 3.607 tl) mü önerirsin yoksa 55ud9300(3.482tl) mü önerirsin ? sebepleri nelerdir abi önerdiğinin
tv babam için günlük tv izleyecekler arada bir telefon bağlanır tv ye o kadar?

Geri
Üst Alt