1 tanesi 3.0'dı. En fazla 1080p film/video için kullanıyorum, o yüzden o da farketmiyor banaEvet, eskiye de baktım. Konnektör bolmuş maşallah.
USB'ler 3.0 mıydı peki? 4K içerikler için USB 2.0'ın bant genişliği yetmiyor diyorlardı zamanında.
1 tanesi 3.0'dı. En fazla 1080p film/video için kullanıyorum, o yüzden o da farketmiyor banaEvet, eskiye de baktım. Konnektör bolmuş maşallah.
USB'ler 3.0 mıydı peki? 4K içerikler için USB 2.0'ın bant genişliği yetmiyor diyorlardı zamanında.
55ud8400 tv'mizi 2 gündür kullanıyoruz, şimdilik çok memnunuz. Ua8300'den farklı olumlu özellikleri var, mb130 anakartlı olması öncelikle. Tv daha çabuk açılıyor, smartı çok daha kullanışlı. Ve en önemlisi, eski tvden en önemli şikayetim usb'den izlerken filmleri belirli bir dakikada kesmesiydi ama bu bütün filmleri tam gösterdi ve benden 10 puanı kaptı Yalnızca kumanda tuş tasarımı kötü.
Evet o, hem kumandanın şekli hem tuş şekli hem yerleşimi kötü.. Eski tvnin kumandasını ve duvar askı aparatlarını geri istediler ama vermedik, ikisini de kullanıyoruz şimdiHafif üçgenimsi gibi bir kumandamı yoksa
Evet o, hem kumandanın şekli hem tuş şekli hem yerleşimi kötü.. Eski tvnin kumandasını ve duvar askı aparatlarını geri istediler ama vermedik, ikisini de kullanıyoruz şimdi