3 metreden az mesafe hocam . Pillerin düşük olduğunu sanmıyorum henüz dün takıldı 0 televizyon fakat pilleri de değişip deneyebilirim belki işe yarayabilirKumanda fazla uzak mı kalıyor veya pil düşük olabilir mi?
3 metreden az mesafe hocam . Pillerin düşük olduğunu sanmıyorum henüz dün takıldı 0 televizyon fakat pilleri de değişip deneyebilirim belki işe yarayabilir
Sanirim düzeldi gerçekten . Pilleri başka bir cihazın piliyle değiştim ve saniyesinde algılıyor tuşu. Teşekkürler hocam yüreğime su serpdiniz. Kutudan 0 çıkan pillere güvenmemek lazımmış demekki ??Deneyin, bir de TV'de jelatin var mı kontrol edin ön panelde.
Sökülmemiş jelatin olabilir.
Not : Kumanda da jelatin olabiliyor sensör kısmında.
Valla pili değiştirdim tam mutlu oldum derken sabah yine actim ama gec gelme sorunu başladı yine. Acaba isletim sistemi cokmu yavas ondanmi kaynaklaniyor. Eger öyleyse ben ne anladım bu isten. Cok önemli bir sorun bu. Dediginiz ayarı yapsam düzelir mi acaba. Aksam deneyecegim suan isteyim. mesajiniz için çok teşekkür ederimMenü / Ayarlar / Gizlilik / HBB seçeneğini kapatın daha iyi olacaktır.
Hmm mb230 ana kart, aldığımiz geri dönüşlerden birisi , genelde Netflix te yapıyor bunu.
Servis menüsünü eklermisiniz?
Menü 4725
Güncellemesini yapayım dedim ama güncel sürüm yazıyordu başka bir yerden mi yapmam lazım hocam diğer özellikleride kapatacağım dediğiniz gibi ?Güncel Vestel yazılımı yükleyiniz17mb230 Yeni Yazılım
merhaba, yeni piyasaya çıkmış olan mb230 kartla beraber gözler güncellemesine çevrildi, Yeni güncellemeye erişebildik, Ama şunu hatırlatalım bu model kart yenidir, sorun var ise servisten destek alınız. gelelim güncellemeye; Vestel her zamanki gibi ne değişiklik olduğunu belirtmedi. Yazılım...tavsiyeforumu.com
Bı şu temayı değiştirelim, birazcık guzellestirelim.
Sonra By_Trol abimin dediği gibi hbbtv yi kapatınız.
Diğer ayarlardan cec kapalı yapınız. Yani bir nevi kullanmadıklsrimiz kapansın ?
Nasıl yapılacağı linkte yazar buradan indirip flaşla yükleme yapmanız gerekir.Güncellemesini yapayım dedim ama güncel sürüm yazıyordu başka bir yerden mi yapmam lazım hocam diğer özellikleride kapatacağım dediğiniz gibi ?
Ama link verdim sana ?Güncellemesini yapayım dedim ama güncel sürüm yazıyordu başka bir yerden mi yapmam lazım hocam diğer özellikleride kapatacağım dediğiniz gibi ?
Pardon şimdi fark ettim o linki. Benim yapmam da garanti açısından bir sorun teşkil edermi servisi mi çağırmalıyım. Yazılımı kendim hallederim onda sıkıntı yokAma link verdim sana ?