A
aliozdemir
Yeni Üye
- 19 Haz 2022
- 3
- 33
hangi cihazı tercih etmeliyim avantajları ve dezavantajları nelerdir. 10 bin bandında haziran 2022 güncel fiyatlar. Teşekkürler
Adem Helvacı
daha çok netflix vs platform üzerinden kullanmayı planlıyorum. kanal geçiş süreleri nasıldır, görüntü kalitesi hangisinde daha iyidir.Kullanım senaryonuz nasıl olacak?
Samsung VA panel yan açıdan görüntü de renklerde solma renk değişimi oluyor. tam kaşdan izlerseniz sıkıntı yokdaha çok netflix vs platform üzerinden kullanmayı planlıyorum. kanal geçiş süreleri nasıldır, görüntü kalitesi hangisinde daha iyidir.
Konu başlığındaki cihazlar yerine aynı boyutlarda awox onvo gibi yarı fiyatına satılan markalar alıp mi box 4k gibi cihazlarla desteklesem ne gibi dezavantajlarım olur daha çok normal yayınlarda görüntü kalitesi ve stabil çalışmaları özelinde. Umut Barış
Samsung VA panel yan açıdan görüntü de renklerde solma renk değişimi oluyor. tam kaşdan izlerseniz sıkıntı yok
Vestel LG IPS Panel yan açılardan görüntüde solma renk değişikliği olmuyor ..
Panel tipine karar verip öyle değerlendirme yapın VA Panel mi ? IPS panel mi ? .
Evet VA panel olduğu bilgisi mevcutbelirttiğim 58au7000 va panel mi ?
Açıkçası bütçeyi artıramıyorsanız bir şeylerden feragat etmeniz gerekecek.daha çok netflix vs platform üzerinden kullanmayı planlıyorum. kanal geçiş süreleri nasıldır, görüntü kalitesi hangisinde daha iyidir.
Konu başlığındaki cihazlar yerine aynı boyutlarda awox onvo gibi yarı fiyatına satılan markalar alıp mi box 4k gibi cihazlarla desteklesem ne gibi dezavantajlarım olur daha çok normal yayınlarda görüntü kalitesi ve stabil çalışmaları özelinde. Umut Barış
Yav hehe diyorum başka söze gerek yokBeko B55 C985. İkisini de havada karada tokatlar. Lakin hard disk baglayamiyorsunuz söyleyim.
Kullandığım ve hala evimde bulunduğu için söylüyorum. 2 sini de. Ve şu anda Vestel İn tutumu sayesinde thh ye başvuru yaptım. Açık ara fark var görüntüsünde. Durduk yere neden insanların günahına girelim yalan söyleyip de.Yav hehe diyorum başka söze gerek yok
Görüntü TV de kullanılan panel ile ilgili, özellik olarak Vestel 55Q9900 her yönden daha iyi bir TV LG Qled panel Jbl ses sistemi vsKullandığım ve hala evimde bulunduğu için söylüyorum. 2 sini de. Ve şu anda Vestel İn tutumu sayesinde thh ye başvuru yaptım. Açık ara fark var görüntüsünde. Durduk yere neden insanların günahına girelim yalan söyleyip de.
Sesine sözüm yok, Görüntü olarak Qled değil Oled bile olsa 2 tv yi de denemiş birisi olarak 55q9900 baya bir geride. Birini 2.5 ay diğerini 3 gündür kullanıyorum. Ki bunu diyen sadece ben değilim üstteki üyelerden de aynı şikayet mevcut maalesef. Keşke q9900 daha iyi olsa idi yeni aldığım tv olduğu için.Görüntü TV de kullanılan panel ile ilgili, özellik olarak Vestel 55Q9900 her yönden daha iyi bir TV LG Qled panel Jbl ses sistemi vs