6 ay olmuş ben alalı birde ben alırken 950” tl idi şimdi 11500 falan iade alabilirmiyim alırsan güncel fiyattan mı alırım. Birde neler yaptınız para iadesi için65q9900 ugrastim para iadesi aldim kurtuldum.Ekranlari sikintili bu serinin baya konustuk ileriki yillarda daha kotu olacak bu seri ekranlari.
Ekranın orta kısmından darbe almış olabilir mi? Kurulum esnasında farketmeyip. Aşırı anormal derecede soluk orta kısım, ama kenarlar normal renginde gibi görüyorum. Yukarıdaki düz arkaplan fotoğraflarında da orta kısımda bir sıkıntı olduğu aşırı belli. Değişim isteyin. Tamir de olsa zaten yeni panel takarlar. Böyle kalmasından çok daha iyidir diye düşünüyorum. Yetkili servisle iletişime geçip değişime zorlayın.6 ay olmuş ben alalı birde ben alırken 950” tl idi şimdi 11500 falan iade alabilirmiyim alırsan güncel fiyattan mı alırım. Birde neler yaptınız para iadesi için
Arkadaşlar üstatlar bi katkıda bulunsanız
![]()
Adem Helvacı
TEKNOwest lütfen bit cevap bunda nasıl bir sorun var? Nasıl bir yol izlemeliyim? Vestel tamir yapacağız derse başka bir seçenek varmı benim için
Ekranın orta kısmından darbe almış olabilir mi? Kurulum esnasında farketmeyip. Aşırı anormal derecede soluk orta kısım, ama kenarlar normal renginde gibi görüyorum. Yukarıdaki düz arkaplan fotoğraflarında da orta kısımda bir sıkıntı olduğu aşırı belli. Değişim isteyin. Tamir de olsa zaten yeni panel takarlar. Böyle kalmasından çok daha iyidir diye düşünüyorum. Yetkili servisle iletişime geçip değişime zorlayın.Teşekkürler tavsiyeleriniz için darbe almadı hiç
Aynı ürünle mi modelle mi değiştiniz acabaArkadaşlar televizyon Vestel tarafından değiştirildi önceki gerçekten çok kötüymüş şimdi zevkle izliyorum renkler çok güzel
Kusura bakmayın uzun zamandır girmiyordum foruma, aynı model ile değişmişti garantinin bitmesine 2 ay kala yazmış olduğum sorundan dolayı servis çağırdımAynı ürünle mi modelle mi değiştiniz acaba
Çerçeve kenarında açıklık var gibi görünüyor bu açıklık tv size ulaşana kadar taşıma aşamasında oluşan bir durumdur. Tekrar değişmesi durumunda eş değer özelliklerde bir tv ile değişir.Değiştirilen Televizyonun şimdide kenardan nokta olarak başlayan ve giderek büyüyen bi ışık sızması var. Servis geldi sonuç yine değişim yapılacak, gelen mesajı şu şekilde
Değerli müşterimiz, 810931numaralı TELEVİZYON onarım hizmetiniz incelenmiş olup, yeni bir ürün ile değişim teklifi için sizinle 48 saat içerisinde iletişime geçeceğiz. Mersis No:0925000262600024 B002
Şimdi ki sorunum benim tv nin sıfır yok bana nasıl bir seçenek sunabilirler ve tavsiye edeceğiniz bir model var mı tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
![]()
Kusura bakmayın uzun zamandır girmiyordum foruma, aynı model ile değişmişti garantinin bitmesine 2 ay kala yazmış olduğum sorundan dolayı servis çağırdım
TEKNOwest Rica etsem bana tavsiye verirmisiniz
Biraz önce aradılar aynı model yokmuş 65QA9701 modeli teklif etti düşünmek istiyorum dedimÇerçeve kenarında açıklık var gibi görünüyor bu açıklık tv size ulaşana kadar taşıma aşamasında oluşan bir durumdur. Tekrar değişmesi durumunda eş değer özelliklerde bir tv ile değişir.
İmkan varsa Vestel bayisine gidip bu modeli izleyin derim.Biraz önce aradılar aynı model yokmuş 65QA9701 modeli teklif etti düşünmek istiyorum dedim
Qled android tv önermişler.Biraz önce aradılar aynı model yokmuş 65QA9701 modeli teklif etti düşünmek istiyorum dedim