6 ay olmuş ben alalı birde ben alırken 950” tl idi şimdi 11500 falan iade alabilirmiyim alırsan güncel fiyattan mı alırım. Birde neler yaptınız para iadesi için65q9900 ugrastim para iadesi aldim kurtuldum.Ekranlari sikintili bu serinin baya konustuk ileriki yillarda daha kotu olacak bu seri ekranlari.
Ekranın orta kısmından darbe almış olabilir mi? Kurulum esnasında farketmeyip. Aşırı anormal derecede soluk orta kısım, ama kenarlar normal renginde gibi görüyorum. Yukarıdaki düz arkaplan fotoğraflarında da orta kısımda bir sıkıntı olduğu aşırı belli. Değişim isteyin. Tamir de olsa zaten yeni panel takarlar. Böyle kalmasından çok daha iyidir diye düşünüyorum. Yetkili servisle iletişime geçip değişime zorlayın.6 ay olmuş ben alalı birde ben alırken 950” tl idi şimdi 11500 falan iade alabilirmiyim alırsan güncel fiyattan mı alırım. Birde neler yaptınız para iadesi için
Arkadaşlar üstatlar bi katkıda bulunsanız
Adem Helvacı TEKNOwest lütfen bit cevap bunda nasıl bir sorun var? Nasıl bir yol izlemeliyim? Vestel tamir yapacağız derse başka bir seçenek varmı benim için
Ekranın orta kısmından darbe almış olabilir mi? Kurulum esnasında farketmeyip. Aşırı anormal derecede soluk orta kısım, ama kenarlar normal renginde gibi görüyorum. Yukarıdaki düz arkaplan fotoğraflarında da orta kısımda bir sıkıntı olduğu aşırı belli. Değişim isteyin. Tamir de olsa zaten yeni panel takarlar. Böyle kalmasından çok daha iyidir diye düşünüyorum. Yetkili servisle iletişime geçip değişime zorlayın.Teşekkürler tavsiyeleriniz için darbe almadı hiç
Aynı ürünle mi modelle mi değiştiniz acabaArkadaşlar televizyon Vestel tarafından değiştirildi önceki gerçekten çok kötüymüş şimdi zevkle izliyorum renkler çok güzel