İlginize teşekkür ederim logo açma kapatma hangi menüde bulunuyor size göre panel destekliyormu film algılaycı konumu değiştiriyorum hiç bir tepki yok netflix üyeliğim yok
Gelişmiş seçeneklerden dediniz logo için HDMİ ayarlardanmı yapılacak acaba anakart 130mbPanelden ziyade anakartta chip ve lisans yoksa olmuyor
Modlama ile çalışsa bendeki 55uhl950 de çalışırdı
Cevap için teşekkürler desteklemese 17mb 230 anakart benim panele uyum sağlarmı benim anakart 17mb130HocamZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bir video indirip usb bellek ile tv de açın eğer destekliyorsa menüde gözükür.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam o tarz teknik konular hakkında bir bilgim yok Fakat benim tv de mb130 kart ve dolby vision desteği var.Cevap için teşekkürler desteklemese 17mb 230 anakart benim panele uyum sağlarmı benim anakart 17mb130
Hocam o tarz teknik konular hakkında bir bilgim yok Fakat benim tv de mb130 kart ve dolby vision desteği var
Hocam benim tv de dolby vision desteği vardı ben ekstra bir ayar yapmadım.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yaptınız benim vestel 2018 mayıs üretimi
HDR ve HGL desteyi var
Teşekkür benim profilde varmı bakarım sizleride yorduk sağolunHocam benim tv de dolby vision desteği vardı ben ekstra bir ayar yapmadım.
Profil dosyasındaki seçenekde bu şekilde:
Cevap için teşekkürler desteklemese 17mb 230 anakart benim panele uyum sağlarmı benim anakart 17mb130
Benim anakartta dolby Vision yok çünkü profil içine girdiğinm zaman sizin Göndermiş olduğunuz profil deki dolby vision satırıSadece anakart ile biteceğini sanmıyorum
power board flex kablolar cof lar bunlar uyacak mı bakalım
Adem Helvacı F fikoloji ustalarımız daha iyi bilir