Vestel 50UA9600 aldım ....

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,119
65
Baba Tv android google play bile var sanırsam 9 sürümü Hocam bu uydu alıcı sorunu nasıl çözülür yeni kk olan güçlü bir uydu alıcısı mı almam lazım veya veya ne yapılır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ba yaptım onuda denedim her türlü
Uydunun ses ayarı var mı peki,pcm v.s gibi (gerçi onu da denemişsindir mutlak ama sorayım yine de)

T Çevrimdışı

taner23

Aktif Üye
12 Kas 2020
106
40

Ama ses kodeklerinde sıkıntı var o zaman ,çünkü uyduda ya pcm veya ac3 var(bendekinde bunlar var),başka da bir çözüm aklıma gelmiyor ,pekiii ,farklı bir uydu alıcısı denemişmiydin :)
Redline nin bir düşük modeli olan uydu alıcı taktım yine yaptı acaba 4k lı uydu alıcı mı almak lazım

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,119
65

Redline nin bir düşük modeli olan uydu alıcı taktım yine yaptı acaba 4k lı uydu alıcı mı almak lazım
Olmaması lazım ,arkadaşımda var 4k vestel tv ,ama linux olan,android değil,bence en iyisi uydudan izlerken filme alıp vestele bildirmen ,ben olsam böyle yapardım yani,hatta redlineyi de takıp filme al ve direk web üzerinden başvur "doğru dürüst izleyemiyorum" de ,kesin yardımcı olurlar ,çünkü aklımdakilerin hepsini yazdım ,farklı bir şey kalmadı ama acaba diğer hdmileri de denedin mi,veya hdmi kablosunu değiştirmeyi :alala

C Çevrimdışı

cbufatih

Yeni Üye
6 Eki 2020
29
37
Merhaba, bende 58ua9600 modelini almıştım geçen ay. (Panel olarak chat panelmiş) Benim tv'de hareketli sahnelerde görüntü titremesi mevcuttu. Benzer olarak çeşitli yerlerden ayarlamalar yapmaya çalıştım fakat bir türlü çözüm bulamadım. Sonra ekranda ölü piksel olduğunu da fark ettim ve ısrarla değişim yapalım demelerine rağmen, para iadesi istedim. Neticede tv'yi iade ettim. Üstüne para ekleyip Philips aldım. Eski tv de Philips idi, geri dönüş yapmış oldum. Vestel servis olarak gayet iyiydi ve youtube'de açtığım 4k videoda fena değildi fakat normal tv'de yada netflixte görüntü olayını başarılı bulmadım.

F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
40
Merhaba, bende 58ua9600 modelini almıştım geçen ay. (Panel olarak chat panelmiş) Benim tv'de hareketli sahnelerde görüntü titremesi mevcuttu. Benzer olarak çeşitli yerlerden ayarlamalar yapmaya çalıştım fakat bir türlü çözüm bulamadım. Sonra ekranda ölü piksel olduğunu da fark ettim ve ısrarla değişim yapalım demelerine rağmen, para iadesi istedim. Neticede tv'yi iade ettim. Üstüne para ekleyip Philips aldım. Eski tv de Philips idi, geri dönüş yapmış oldum. Vestel servis olarak gayet iyiydi ve youtube'de açtığım 4k videoda fena değildi fakat normal tv'de yada netflixte görüntü olayını başarılı bulmadım.
şimdi ki philips tv niz hangisi? ve hareketli sahnelerde görüntü bozulması oluyor mu?bende vesteli iade ettim

F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
40
58 inç ara seri olduğu için panelleri çok karma oluyor, Albanez hocanın tv tavsiye konusunda yorumları var bununla ilgili, o ne diyorsa doğrudur.
albanez albanez hocamın tavsiyeleri varda hep 10bin tl üstü alın alcaksanız diyor 65 inc te...ben aksiyon sahnelerde görüntü az bozulacak bir tavsiye arıyorum? 7-8 bün tl bandında

Geri
Üst Alt