Vestel 50u9400 İncelenme - U9400 serisi teknik özellikler

A Çevrimdışı

ahmetahmet

Yeni Üye
20 Haz 2020
16
36
edit : bende videoyu izledim teşekkür ederiz. 3-4 tv arasında kaldım birini laacağım inşallah 9500 yerine bunu koydum şu anda. ama vestel u9400 ile u 9401 arasında ne fark var acaba? birde 55'' boe va panel diyor boe panel mi panda panel mi güzeldir? panda güzelse 50''panda panel alabilirim.sorun değil F fikoloji

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ben 9401 modeline henüz bakamadım ama o da mb130s ana kart . Onda da aynı paneller kullanılmış diye hatırlıyorum.
Şu an için 9500 e göre 9400 tercih ederim.
LG soran arkadaşa şunu söylüyorum; Adem helvacı kanalından marka yorumları var izlemeni rica ederim fikir oluşunca yine model konusunda konuşuruz

A Çevrimdışı

ahmetahmet

Yeni Üye
20 Haz 2020
16
36
Ben 9401 modeline henüz bakamadım ama o da mb130s ana kart . Onda da aynı paneller kullanılmış diye hatırlıyorum.
LG soran arkadaşa şunu söylüyorum; Adem helvacı kanalından marka yorumları var izlemeni rica ederim fikir oluşunca yine model konusunda konuşuruz
Peki boe ekran mı panda ekran mı iyidir?

S Çevrimdışı

selcukklnc

Yeni Üye
17 Haz 2020
20
35
Hocam öncelikle inceleme için çok teşekkür ederim, merakla bekliyordum. Hemen izledim, smart menüsünü de detaylı göstermişsin teşekkür ediyorum. Ben u9400 55 ya da 58 inch alacağım, boyut için kararsızım. Aslında 50 diye düşünüyordum tv izleme uzaklığım 2-2.5 metre civarı ama salonun diğer tarafında da yemek masamız var. Hem oradan da görülür hem de almışken büyük alayım diye düşünmeye başladım sonrasında.

Acaba bu serinin 55 ve 58'i için de aynı özellikler geçerli diyebilir miyiz? Aynı anakart(gölgelenme sorunu olmayan) ve aynı ekran (canlı ve sizin de izlerken hoşunuza giden) vardır onlarda da değil mi? Ya da hocam 50-55-58 hangisini önerirsin eğer arada farklar varsa? Çok teşekkür ederim tekrardan inceleme için.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam öncelikle inceleme için çok teşekkür ederim, merakla bekliyordum. Hemen izledim, smart menüsünü de detaylı göstermişsin teşekkür ediyorum. Ben u9400 55 ya da 58 inch alacağım, boyut için kararsızım. Aslında 50 diye düşünüyordum tv izleme uzaklığım 2-2.5 metre civarı ama salonun diğer tarafında da yemek masamız var. Hem oradan da görülür hem de almışken büyük alayım diye düşünmeye başladım sonrasında.

Acaba bu serinin 55 ve 58'i için de aynı özellikler geçerli diyebilir miyiz? Aynı anakart(gölgelenme sorunu olmayan) ve aynı ekran (canlı ve sizin de izlerken hoşunuza giden) vardır onlarda da değil mi? Ya da hocam 50-55-58 hangisini önerirsin eğer arada farklar varsa? Çok teşekkür ederim tekrardan inceleme için.
50ile 58 aynı panel olduğu için aynı performansı alacaksınız ?

S Çevrimdışı

selcukklnc

Yeni Üye
17 Haz 2020
20
35
Hocam peki 55 için ne söylersiniz? Gerçi 55 ile 58 arasında çok fark yok ama 58 de 2-2.5 metre uzaklık için çok fazla kaçar mı diye endişeleniyorum.

CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
42
Video yayınlanır yayınlanmaz izledim, like’ımı da attım. Çok güzel olmuş video ellerinize sağlık. Beğendim de aslında gayet hoş duruyor. İçimden geçeni de açıkça söylemek istiyorum. Uzun vadede bir LG almadığım için pişman olur muyum acaba? LG 55UM7100PLB modeli için ekstra para verip almalı mıyım diye düşüncelerdeyim :)
Saygılar.
F fikoloji
Selam U umtcnkrt ,aslında bu soruların cevabı alışkanlıklarınız ve beklentileriniz ile ilgili,daha önce Lg,sony,samsung vb.. marka tv kullandıysanız ve tv üzerindeki bir çok değişkene hakim olmak istiyorsanız ,hareket -canlılık vs çok dikkat eden biriyseniz evet pişman olursunuz ,ama çok beklenti yoksa öncesinde bu markaları kullanmadıysanız memnunda edebilir.bu arada UM7100 modeli canlı bakmıştım 7450 den daha sönük bir görüntüsü var ben pek beğenmemiştim,satarken aynı tv fark sihirli kumandası sadece diyorlar ama aslında değil.

U Çevrimdışı

umtcnkrt

Yeni Üye
20 Haz 2020
15
30
Merhabalar,
Adem Beyin yorumlarını dikkatlice dinledim. Servisi dediklerine göre oldukça berbatmış. O'nun tabiriyle "rezalet". Bu satın alım için büyük bir etken olabilir tabi ancak çevremde ve akrabalarım arasında LG kullanan ve memnun olanlar var. Servis harici mühendislik olarak beğenmiş. WebOS'u beğenmemiş ancak bana göre iyi gibi. Akıcı duruyor. Çevremde LG alanlar her ne kadar benim kadar detaylı araştırıp karar vermemiş olsalar da cihaz bakımından sorun yaşamadılar şimdilik. Sanırım biraz şans işi. Cihazlar özelinde neler söyleyebilirsiniz? F fikoloji
----
Selam U umtcnkrt ,aslında bu soruların cevabı alışkanlıklarınız ve beklentileriniz ile ilgili,daha önce Lg,sony,samsung vb.. marka tv kullandıysanız ve tv üzerindeki bir çok değişkene hakim olmak istiyorsanız ,hareket -canlılık vs çok dikkat eden biriyseniz evet pişman olursunuz ,ama çok beklenti yoksa öncesinde bu markaları kullanmadıysanız memnunda edebilir.bu arada UM7100 modeli canlı bakmıştım 7450 den daha sönük bir görüntüsü var ben pek beğenmemiştim,satarken aynı tv fark sihirli kumandası sadece diyorlar ama aslında değil.
Şu an kullandığım tv Samsung'un bir monitörü. O yüzden yeni nesil SmartTV kullanmadım ve bu sebepten de ne bekleyeceğimi şu an için sadece kağıt üzerinde belirleyebiliyorum. Demo'lar oynarken her cihazda olduğu gibi o da fena değildi ancak hiç standart bir yayın açıkken görmedim bende LG'yi. CnB1981 CnB1981

Teşekkürler.

Son düzenleme:
U Çevrimdışı

umtcnkrt

Yeni Üye
20 Haz 2020
15
30
Ek olarak 9401 ile arasındaki farklar belli oldu mu acaba? Ben Vestel'in sitesinden baktığımda fiyatların aynı olduğunu gördüm ancak 9401'in 9400'e göre 1 tane HDMI 1 tane de USB bağlantı girişi daha az. Onun dışında bilenen teknik bir fark var mıdır? Teşekkürler.
Karşılaştırma linki:

Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ek olarak 9401 ile arasındaki farklar belli oldu mu acaba? Ben Vestel'in sitesinden baktığımda fiyatların aynı olduğunu gördüm ancak 9401'in 9400'e göre 1 tane HDMI 1 tane de USB bağlantı girişi daha az. Onun dışında bilenen teknik bir fark var mıdır? Teşekkürler.
Karşılaştırma linki:

Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji
Verdiğiniz link çalışmıyor

U Çevrimdışı

umtcnkrt

Yeni Üye
20 Haz 2020
15
30
Verdiğiniz link çalışmıyor
Becerememişim sanırım. Alttaki çalışıyor.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Günlük düzenleme limitimi doldurduğumdan yeni mesaj atıyorum, kusura bakmayın lütfen

u9401'de kumandanın alıcısı panelin içerisindeyken u9400'de alıcı sol altta çıkıntı şeklinde. Önce şaşırdım sonra sizin videoyu açıp tekrar baktım, doğruymuş :)
Görseli aşağıya ekliyorum. Vestel whatsapp hattından bu şekilde bilgi aldım. u9400 ve u9401 arasındaki farkı merak edenler için iyi olabilir.

Screenshot_2497f9b46d084b679.png

F fikoloji

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt