Önce ana sayfa geliyor.
Önce ana sayfa geliyor.Tv ilk açılışta hangi kaynakta açılıyor.
Tv?
Portal açılış ana sayfası?
Önce ana sayfa geliyor.
Dediğiniz gibi yaptım, sorun şimdilik çözüldü. Ancak ne olursa olsun böyle olmamalı. Önceki yazılım daha iyiydi. Tivo, izleyiciyi birtakım tv oluşumlarına üye olmaya zorlayan bir sistem. Vestel'i protesto ediyor ve tavsiye etmiyorum.Ana ekran ayarlı olduğu için modeme bağlanma süreci gecikiyor olabilir bu gecikme sürecinde hata mesajı alıyor olabilirsiniz. Aşağıdaki ayarları yapıp deneyin sonucu yazın.
Ayarlar/ Sistem/ Daha fazla/ Bekleme Açık Modu / Son Durum seç tv izlerken kapatırsan veya fişten çekersen bir daha ki çalıştırmada tv modunda açılır.
2025 Yılından itibaren Vestel ve yan ürünlerinde yeni işletim sistemleri (TiVo, VİDA, FİRE) Kullanılmaya başlandı. Tüketiciler artık eskiyi unutmalı eleştiri her zaman her marka için yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. En basit örnek yazılım yapılmasa eleştiri var yapılsa eleştiri var. Tercih konusunda herkes özgürdür.Dediğiniz gibi yaptım, sorun şimdilik çözüldü. Ancak ne olursa olsun böyle olmamalı. Önceki yazılım daha iyiydi. Tivo, izleyiciyi birtakım tv oluşumlarına üye olmaya zorlayan bir sistem. Vestel'i protesto ediyor ve tavsiye etmiyorum.

Tizen de alsanız, WebOS da alsanız, Google TV veya Android TV de alsanız mutlaka bir çevrimiçi hesap isteniyor.Dediğiniz gibi yaptım, sorun şimdilik çözüldü. Ancak ne olursa olsun böyle olmamalı. Önceki yazılım daha iyiydi. Tivo, izleyiciyi birtakım tv oluşumlarına üye olmaya zorlayan bir sistem. Vestel'i protesto ediyor ve tavsiye etmiyorum.