Ado hocam merhaba. Bluetooth isini hatirlatmami istemistiniz. Saygilar...Çözemedik azizim, ramazandan sonraki kafayla tekrar ilgilenelim
Ado hocam merhaba. Bluetooth isini hatirlatmami istemistiniz. Saygilar...Çözemedik azizim, ramazandan sonraki kafayla tekrar ilgilenelim
Ado hocam bizim bluetooth isi galiba cikmazda. Neyse ugrasiniz icin tesekkurler.Ado hocam merhaba. Bluetooth isini hatirlatmami istemistiniz. Saygilar...
Selamlar değerli kardeşim;
Aslında elimizde bu aygıtlarla ilgili bir uyumluluk listesi yok açıkçası, Bu tarz aygıtlar için en güvenilir bilgi kaynakları ise GERÇEK kullanıcı yorumları oluyor. Bu anlamda size ''Keisn uyar'' diyemiyorum maalesef..
Umut Barış Kardeşim bir fikrin varmı chip seti ile ilgili ?
47PF9090 BT olmaz ,mümkün değil gençler
Konuyu hortlatmanın bir anlamı yok yani,olsa ben kullanırdım önce ,hatta bunun olmayacağını DH'de de yazmıştım zamanında,menüye geliyor ama işlevi yok ,sadece menüde görünüyor,eve dönünce unutmazsam bir foto alıp burada yayınlayıp bu konuyu kilitlemeli
hosbulduk ,TRde olsa hele bir de bana yakın veya ben ona yakın olsam neler yapmazdık kiBu TV'ye dair yapılabilecek şey ancak daha yüksek bir anakartı takabilmek olur ama o da detaylı bir iş.
Tak çalıştır bir olay değil.
Aslında bizim MB9X TV'ye yapasım var ama bakalım, ileriki aylarda sırf macera olsun diye girişebilirim.
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederimIlk cümlenize cani gönülden katiliyorum, ikinci cümlenizi ise tekrar degerlendirmenizi isterim.Siz isvicre cakisi gibi her is elinden gelen, on parmaginda on marifet olan bir kisisiniz.Anakart degistirme isi aslinda size cocuk oyuncagi gibi gelecek ve ayni zamanda teknik konulardaki birikiminizle kart seciminde daha net tercihlerde bulunabileceginiz bir alan olacak, ben buna inaniyorum.