Vestel 47pf9090 tv mb91 bluetooth

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
47PF9090 BT olmaz ,mümkün değil gençler :)
Konuyu hortlatmanın bir anlamı yok yani,olsa ben kullanırdım önce ,hatta bunun olmayacağını DH'de de yazmıştım zamanında,menüye geliyor ama işlevi yok ,sadece menüde görünüyor,eve dönünce unutmazsam bir foto alıp burada yayınlayıp bu konuyu kilitlemeli :ok

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,971
47PF9090 BT olmaz ,mümkün değil gençler :)
Konuyu hortlatmanın bir anlamı yok yani,olsa ben kullanırdım önce ,hatta bunun olmayacağını DH'de de yazmıştım zamanında,menüye geliyor ama işlevi yok ,sadece menüde görünüyor,eve dönünce unutmazsam bir foto alıp burada yayınlayıp bu konuyu kilitlemeli :ok

Bu TV'ye dair yapılabilecek şey ancak daha yüksek bir anakartı takabilmek olur ama o da detaylı bir iş.
Tak çalıştır bir olay değil.
Aslında bizim MB9X TV'ye yapasım var ama bakalım, ileriki aylarda sırf macera olsun diye girişebilirim. :hihi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu TV'ye dair yapılabilecek şey ancak daha yüksek bir anakartı takabilmek olur ama o da detaylı bir iş.
Tak çalıştır bir olay değil.
Aslında bizim MB9X TV'ye yapasım var ama bakalım, ileriki aylarda sırf macera olsun diye girişebilirim. :hihi
hosbulduk hosbulduk ,TRde olsa hele bir de bana yakın veya ben ona yakın olsam neler yapmazdık ki :)
Ama şimdilerde elimi bile sürmem :ok

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Ilk cümlenize cani gönülden katiliyorum, ikinci cümlenizi ise tekrar degerlendirmenizi isterim.Siz isvicre cakisi gibi her is elinden gelen, on parmaginda on marifet olan bir kisisiniz.Anakart degistirme isi aslinda size cocuk oyuncagi gibi gelecek ve ayni zamanda teknik konulardaki birikiminizle kart seciminde daha net tercihlerde bulunabileceginiz bir alan olacak, ben buna inaniyorum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ilk cümlenize cani gönülden katiliyorum, ikinci cümlenizi ise tekrar degerlendirmenizi isterim.Siz isvicre cakisi gibi her is elinden gelen, on parmaginda on marifet olan bir kisisiniz.Anakart degistirme isi aslinda size cocuk oyuncagi gibi gelecek ve ayni zamanda teknik konulardaki birikiminizle kart seciminde daha net tercihlerde bulunabileceginiz bir alan olacak, ben buna inaniyorum.
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :ok
İşin aslı ,yapılamayacağından değil de ,imkansızlıktan diyeyim ,çünkü deneme yapmak için ilk önce nakit sıkıntı olacak benim için ,bir ara hudacılardan alayım dedim ,her hurdacının tvleri verdiği kişi varmış ,bana tv kalmadı verilecek :) ,çünkü hurdacıdan 50-60 tl'ye paneli kırık tv alınıyor ,diğer türlü satın almalar doğrusu beni aşar biraz ,gerçi Allah bereket versin yetiyor şimdilik ama emekli adamın TR'de hobileri kısıtlı oluyoır maalesef :)

Geri
Üst Alt