VESTEL 43UB8600 VEWD UYGULAMASI ÇALIŞMIYOR

S Çevrimdışı

Synsxq

Yeni Üye
4 Eyl 2021
14
25
ott playeri kullananilirsiniz. vewd bir ihtimal çok kanallı listeden dolayı ip adresinizi banlamış olabilir.
Maalesef kullanamıyorum çünkü ott player vewd'nin içinde olarak konumlanmış. Ayrı bir uygulama olarak değil.
Tv nin smart portalinde gördüğünüz uygulamaların hepsinin lisansı süreli olarak üretici firma tarafından ödeniyor. Süresi biteni tekrar almazlarsa o uygulamayı kullanamazsın.
Siz de ön yargılı olup servisi suçlamısınız. Ortada bir arıza bile yokken aldığınız cevabı komik diye değerlendirmişsiniz.
Yani eğer dediğiniz gibi bir şey var ise bu benim suçum mu oluyor? Vewd olmayınca bu tvnin bir anlamı kalmıyor o zaman gidip smart olmayan normal bir led tv alsaydım. Yani bir ürün yapıyorsa arkasında durmalı.

S Çevrimdışı

Synsxq

Yeni Üye
4 Eyl 2021
14
25
TV güncel mi ? Menü tuşuna basıp rakamla 4725 yapar mısın. Çıkan resmi ekle
Video settings kısmını mı atmam gerekiyor?

IMG_20210904_100101.jpg

buyurun.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,625
S Çevrimdışı

Synsxq

Yeni Üye
4 Eyl 2021
14
25
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,244
52
Maalesef kullanamıyorum çünkü ott player vewd'nin içinde olarak konumlanmış. Ayrı bir uygulama olarak değil.

Yani eğer dediğiniz gibi bir şey var ise bu benim suçum mu oluyor? Vewd olmayınca bu tvnin bir anlamı kalmıyor o zaman gidip smart olmayan normal bir led tv alsaydım. Yani bir ürün yapıyorsa arkasında durmalı.
Ustamız size ''Sizin suçunuz'' dememiş, Lisansların süreli olduğunu söylemiş.
Ustamız suçlamamış olsa da bana göre bunu eğer ilk defa duyuyorsanız bu kısmen sizin suçunuz zira takriben 5 yıldır bu konuda çok ciddi bir bilgilendirme yapmaya gayret ediyoruz. Donanımhaberde başlayan SÜRELİ LİSANS konuları ile ilgili bilgilendirmelerimiz 2018 den beri yoğun bir şekilde yine Tavsiye forumumuzda devam ediyor ve hatta bununla ilgili birkaç video da yayınladık.

Süreli lisans
Kısıtlı lisans
Süresiz lisans
Kısıtsız lisans
L1 sertifika
L3 sertifika vs vs

Bu mesela kendi evimdeki 55KU7500 model Samsung marka televizyon.. Yine bir lisans süresi dolma durumu söz konusu

20210828_114552.jpg

O halde biz şöyle mi demeliyiz? ''Sizin hiç dikkatinizi çekmemiş ise bu bizim suçumuz mu?''

Hayır tabi ki öyle bir şey söylemeyiz lakin siz de size yardımcı olmaya çalışan ustamıza daha uygun bir üslup ile yazabilirsiniz.

Burada herkes gönüllü şekilde size yardımcı olmaya çalışıyor. Bütün markalarda zaten VAR olan bu problem ile ilgili de firmalar ile yıllardır çatışıp duruyoruz. En son yine kendi evimdeki MB120 anakartlı TOSHİBA 55U7763 model tv de Netflix uygulaması olmaması ile ilgili bin tane girişimde bulunduk ama NUH dedi Peygamber demedi muhteremler.

Üreticilerin ürünlerini satarken lisanların süreli olduğunu belirtmemesi ve süreleri ile ilgili bilgi vermemesi yönde Ticaret bakanlığına bir şikayet yazısı yazdım ancak malumunuz Devletimizde işler çok ağır yürüyor.

Hatta benden bıktıkları için çoğu zaman cevap vermeye gerek de görmüyorlar.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,445
50

Bizde smart tvlere bir ton para verip almayın çevresel cihazlarla ( android box - ıp box - mi stick ) cihazınızı kullanabilirsiniz mesajlarını defalarca belirttik bir süre sonra cihazınızın anakartındaki işlemci ve ram yetersiz kalacağı için smart özelliği işlevini yitirecek.Teknoloji aynı ağaçtan meyve yedirmiyor artık

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,244
52
Bizde smart tvlere bir ton para verip almayın çevresel cihazlarla ( android box - ıp box - mi stick ) cihazınızı kullanabilirsiniz mesajlarını defalarca belirttik bir süre sonra cihazınızın anakartındaki işlemci ve ram yetersiz kalacağı için smart özelliği işlevini yitirecek.Teknoloji aynı ağaçtan meyve yedirmiyor artık
Usta, dostumuza sitem ettim ama bu hakikaten tam anlamı ile üreticilerin çakallığı.
O nedenle karşılarına dikilip duruyoruz zaten.
Süreli lisanslı ürün satıyorsun, süresi ne kadar tüketici bilmiyor.
Gidin bakın bakalım yasa ve yönetmelikte bununla ilgili düzenleme var mı?

O nedenle yasa ve yönetmelik revize edilmeli diye bas bas bağırıyoruz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,158
65
Usta, dostumuza sitem ettim ama bu hakikaten tam anlamı ile üreticilerin çakallığı.
O nedenle karşılarına dikilip duruyoruz zaten.
Süreli lisanslı ürün satıyorsun, süresi ne kadar tüketici bilmiyor.
Gidin bakın bakalım yasa ve yönetmelikte bununla ilgili düzenleme var mı?

O nedenle yasa ve yönetmelik revize edilmeli diye bas bas bağırıyoruz.
... diyerek aşağıdaki konuya ;

link veriyorum :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,244
52
... diyerek aşağıdaki konuya ;

link veriyorum :)
Abi sen ne kral bir ADAMSIN ?

Geri